Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Nieuwbouwhuis inrichten!

Wanneer u net een nieuwbouwwoning gekocht of gehuurd heeft, is het soms lastig uw nieuwe woning in te richten naar uw persoonlijke smaak. Een nieuwbouwwoning inrichten begint bij de basis. Het moment om van uw nieuwbouwwoning uw eigen thuis te maken. Wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design staat voor u klaar met persoonlijk advies op maat.

Onze werkwijze

Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieur. Ivanhoe Interieur Design helpt u het interieur van uw woning de uitstraling te geven die u wenst. Wij bieden u vele mogelijkheden om tot de gewenste uitstraling te komen. U kunt bij Ivanhoe terecht voor:

  • Interieurontwerp
  • Inrichting van A tot Z
  • Kleuradvies
  • Interieur make-over
  • Inrichting tips

Ivanhoe Interieur Design komt graag bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen alle mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de ruimte(s) gemaakt en indien aanwezig bekijken we plattegronden.

Wij maken voor u graag een plan op maat, geven advies over kleuren, materialen en meubels en regelen indien gewenst de totale uitvoering. Naast interieurstylist zijn wij ook expert als het gaat om kleuradvies Flexa Collecties voor de regio Limburg.

Laat u inspireren!

Komt u er zelf niet meer uit met het inrichten van uw nieuwbouwwoning en bent u er van overtuigd dat een interieurstylist in Limburg u kan helpen? Wilt u iets veranderen aan uw interieur, heeft u kleur- of lichtadvies nodig of wilt u uw woning optimaal presenteren voor de verkoop, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook ons contactformulier invullen die u kunt vinden op de website.

Creatief, eerlijk, open, communicatief, out of the box, eigenwijs, flexibel én met humor. Ivanhoe Interieur Design biedt het allemaal.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest