Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Nieuwbouwhuis inrichten!

‘Nieuwbouwhuis inrichten: nieuw huis, nieuw wonen’

De aankoop van een nieuwbouwwoning is misschien wel het meest perfecte moment om jezelf een interieurstylist te gunnen. Je begint van scratch wanneer het een eerste woning is. Maar verhuizen naar een nieuwbouwhuis is ook een mooi moment om afscheid te nemen van objecten die weinig voor de bestaande inrichting deden.

Zeker wanneer de woning zich nog in de bouwfase bevindt is er nog volop tijd om van het nieuwbouwhuis inrichten iets bijzonders te maken. Het is een perfect moment om een lichtplan op te stellen en mogelijkerwijs nog aanpassingen in de bouw uit te laten voeren. Maar bovenal verhoogt het de voorpret van een nieuw huis betrekken.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

flexa kleuradviseur limburg

Nieuwbouwhuis inrichten, opnieuw je stijl bepalen

Er is nog een andere reden waarom de hulp van een interieurstylist een welkome hulp is bij een nieuwbouwhuis inrichten. Nieuwbouwhuizen hebben de neiging op elkaar te lijken en dat geldt ook voor de inrichting. Wie zegt dat je net als de buren de eetkamer en de living op gelijke wijze moet indelen en inrichten ? Met een beetje creativiteit geeft je een nieuwbouw woning een heel eigen stijl. Ivanhoe Interieur Design helpt je met creativiteit, eigenzinnigheid en goede smaak aan een persoonlijk interieur waar je écht thuis komt.

  • Nieuwbouwhuis inrichten
  • Interieurontwerp
  • Inrichting van A tot Z
  • Kleuradvies
  • Interieur make-over
  • Inrichting tips

Ivanhoe Interieur Design werkt in Maastricht en omgeving. Een eerste kennismaking vindt plaats bij u thuis. Bij een woning in aanbouw vaak ook op de locatie. Tijdens deze kennismaking worden wensen en mogelijkheden geïnventariseerd. Er worden foto’s van de ruimte(s) gemaakt en indien aanwezig bekijken we plattegronden. Op basis van alle gegevens, aangevuld met verzameld materiaal en afbeeldingen uit bijvoorbeeld woontijdschriften wordt een maatwerk interieurplan opgesteld.

Ivanhoe Interieur Design is de onderneming van Yvonne Gerards. Naast interieurstylist is ze ook expert als het gaat om kleuradvies Flexa Collecties voor de regio Limburg. Creatief, eerlijk, open, communicatief, out of the box, eigenwijs, flexibel en de wereld mooier maken met een vleugje humor zijn de kernwaarden van Ivanhoe Interieur. Laat u inspireren!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Nieuwbouwhuis inrichten

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Nieuwbouwhuis inrichten Nieuwbouwhuis inrichten Nieuwbouwhuis inrichten

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin