Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieur Maastricht!

Is uw woning toe aan een nieuwe inrichting? Of zelfs aan een totale interieur make over? Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Eens in de zoveel tijd heeft uw interieur in Maastricht een nieuwe impuls nodig. Een moderne uitstraling, een andere sfeer, een andere stijl.Ivanhoe Interieur Design helpt u het interieur van uw huis de uitstraling te geven die u wenst. U zult verrast zijn hoeveel u kunt bereiken met weinig middelen en een paar slimme ingrepen!

Onze werkwijze

Ivanhoe Interieur Design komt graag bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen alle mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de ruimte(s) gemaakt en indien aanwezig bekijken we plattegronden.

Om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke smaak en stijl is het handig om vooraf materiaal te verzamelen. Foto’s uit tijdschriften, stukjes stof, vloer, verf, alles is welkom. Dit beeldmateriaal dient als basis voor uw persoonlijke moodboard.Dit sfeerplan geeft de stijl en sfeer weer die u wenst en zal als leidraad functioneren bij het ontwikkelen van het interieur ontwerp/advies. Mocht u dit lastig vinden of geen materiaal beschikbaar hebben, dan verzorgt Ivanhoe Interieur Design dit samen met u.

Aan de hand van het moodboard werkt Ivanhoe Interieur Design het ontwerp/advies uit. Na de uitvoering zullen er van het bereikte eindresultaat opnieuw foto’s gemaakt worden.

Laat u inspireren!

Creatief, eerlijk, open, communicatief, out of the box, eigenwijs, flexibel én met humor. Wilt u iets veranderen aan uw interieur, heeft u kleur- of lichtadvies nodig of wilt u uw woning optimaal presenteren voor de verkoop, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest