Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Maatwerk interieur Maastricht

‘Maatwerk interieur Maastricht, uw persoonlijke maatstaaf in wonen’

Het is niet altijd eenvoudig om onze persoonlijke smaak en levensstijl optimaal tot recht te laten komen in het interieur. Creativiteit is het antwoord op maatwerk interieur vragen. Steek voor een creatief maatwerk interieur in Maastricht uw licht eens op bij Ivanhoe Interieur Design.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Ivanhoe Interieur Design voor uw interieur Maastricht

Creativiteit, out of the box denken, een tikkie eigenwijs zijn en met humor kijken naar hoe een interieur écht aansluit op de persoonlijke levensstijl is de grote kracht van Ivanhoe Interieur Design, de onderneming van interieurdesigner Yvonne Gerards:

“Met kleine veranderingen kun je al veel bereiken. Ik heb veel interieurontwerpen in Maastricht en omgeving, mijn werkgebied mogen verzorgen. Het bevestigd mij elke keer weer dat elke interieur bijzonder kan zijn. Waar het om gaat is dat het past bij de persoonlijke smaak van de bewoners, zonder te vervallen in voor de hand liggende interieur oplossingen. Daarbij hoeft het echt niet altijd te gaan om een complete interieur make-over.”

interieur maastricht

Onze werkwijze voor uw interieur in Maastricht

Ivanhoe Interieur Design heeft een eigen smaak en stijl. Deze delen we graag, maar waar de werkelijke taak van een interieurdesigner is het achterhalen van de woonwensen van de opdrachtgever. Door observatie en het stellen van vragen brengen we woonwensen in kaart. Dit is het materiaal waarop we aansluiten. Aansluiten met moderne, speelse, maar altijd onverwachte, creatieve en out of the box oplossingen waarmee harmonie, ruimte en persoonlijke sfeer

Interieur Maastricht in het licht gezet

In het totale interieurplaatje nemen licht en kleur een belangrijke plaats in. We doen daarom meer dan een voorstel maken voor een leuke zithoek of woonkeuken. Ivanhoe Interieur Design laat u als kleur-, licht- en interieurspecialist zien hoe u tot verrassende interieuroplossingen komt. Oplossingen die kloppen en waarvan je zegt: “Zo wil ik wonen”. Uitgewerkt in een totaal sfeerplan. Hiermee kunt u zelf aan de slag gaan, maar de uitvoering ook door ons laten verzorgen.

Laat u inspireren! Wilt u iets veranderen aan uw interieur in Maastricht, heeft u kleur- of lichtadvies nodig of wilt u uw woning optimaal presenteren voor de verkoop, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Gebruik hiervoor het contactformulier o.v.v. ‘Mijn interieur Maastricht’. Bellen kan natuurlijk ook.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieur Maastricht

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht

Interieur Maastricht Interieur Maastricht Interieur Maastricht

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin