Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Wooninrichting Maastricht

‘Wooninrichting Maastricht door Ivanhoe Interieur design: Persoonlijk wonen, persoonlijk advies’

Ivanhoe Interieur Design zorgt voor persoonlijk wonen in Maastricht e.o. Vanuit onze eigen thuisbasis in Ulestraten werken we door heel Zuid-Limburg. Wat ons kenmerkt is een persoonlijke benadering, creativiteit en ervaring, gecombineerd met een out of the box denkwijze. Omdat we uitgaan van de levensstijl en individuele woonwensen hebben we 1001 stijlen die allemaal terug te brengen zijn tot één essentie: Wonen doe je op je eigen manier. Door goed te luisteren en te observeren komen we tot creatieve en onverwachte oplossingen. Oplossingen voor wooninrichting Maastricht waarover onze klanten zeggen: ‘Zo willen we wonen!

  • Interieur design en wooninrichting Maastricht
  • Van enkele kamer tot totaalconcept
  • Kleuradvies wooninrichting
  • Lichtadvies wooninrichting

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen


Wooninrichting Maastricht

Ivanhoe Interieur Design

Mijn naam is Yvonne Gerards, eigenaresse van Ivanhoe Interieur Design. Details, harmonie en een goed gevoel voor kleuren en stoffen spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een woninginrichting. Wat er fantastisch mooi uitziet in tijdschriften, hoeft niet per se te passen bij het huis van mijn opdrachtgevers. In de vele jaren dat ik dit werk doe ga ik nooit uit van trends, maar kijk ik naar de levensstijl en (soms verborgen) woonwensen van bewoners.

Woonwensen in kaart gebracht

Elke woninginrichting begint met een uitgebreide intake en het in kaart brengen van behoeften. Wat zijn de wensen? Meer overzicht in de werkkamer, een harmonisch interieur voor de woonkamer? Soms gaan we uit van bestaande meubelstukken en bereiken met kleine aanpassingen een totaal ander effect. Soms gaat het om een totaal nieuwe woninginrichting. Ik zie het als uitdaging om met zo min mogelijk middelen veel te bereiken.

Werkwijze

Overweeg je maatwerk wooninrichting in Maastricht, dan treffen we elkaar voor een eerste kennismaking op de locatie. Zo krijg ik een goed beeld van de bestaande situatie. Vervolgens zal ik vragen stellen over de gewenste situatie. Alle informatie samen vormt zich tot een voorstel waarin de nieuwe woninginrichting uitgebreid staat omschreven. Indien gewenst inclusief kleur- en lichtadvies, sfeerbeelden en kleurstalen. Het voorstel dient als overzichtelijk stappenplan voor aan te schaffen meubelen, verlichting, stoffering en aankleding. Met deze uitgebreide handleiding kun je eenvoudig zelf aan de slag, maar indien gewenst kunnen we ook samen shoppen. Ook kan Ivanhoe Interieur Design de inrichting en stoffering verzorgen. Hiervoor werk ik samen met door mijzelf geselecteerde, betrouwbare partners.

Ik verheug me erop je te mogen inspireren! Neem voor vrijblijvende informatie telefonisch contact op of vul het online formulier in.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Wooninrichting Maastricht

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg

Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Maastricht

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin