Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Recensies

 • Mariëlle en Jack (project Spaubeek)

  In 1989 hebben wij ons eigen huis gebouwd.
  In 2020 besloten we dat onze huiskamer, tuinkamer en hal een make-over verdienden. Echter voor ons was het heel moeilijk om een beeld te vormen, wat het dan moest worden. Dit omdat we eigenlijk alles wilden aanpakken: plafond, wanden, vitrages, verlichting, meubels etc. Maar er waren ook enkele aspecten welke we absoluut behouden wilden.
  Het was ons duidelijk dat we dit niet zelf konden ontwerpen, gezien de complexiteit en omvang.
  Via via, werden we geattendeerd op de diensten van Yvonne. Uiteindelijk zijn we in gesprek met haar gekomen en bleek dat we iets voor mekaar konden betekenen.
  Yvonne heeft vervolgens een rol gespeeld in de gehele verbouwing, maar vooral ook de kleurstelling en de inrichting.
  Een voorbeeld: we hebben ervoor gekozen om onze Leolux meubels niet te vervangen maar te renoveren. Reden was het geweldige zitcomfort van onze bankjes en stoelen en dat vonden we moeilijk terug bij nieuwe meubels.
  Bij ons thuis hebben we samen met Yvonne en de stoffeerder alles doorgesproken en keuzes gemaakt. Zo hebben we ook andere aspecten samen ontwikkeld.

  Kortom: we zijn heel erg tevreden over de samenwerking en het resultaat wat uiteindelijk ontstaan is. Yvonne weet heel goed de wensen van mensen te vertalen naar realistische concepten. Complimenten daarvoor en wij kunnen haar zeker aanbevelen.

  Mocht er ooit een nieuwe klus opduiken dan zullen we zeker haar hulp weer inroepen.

 • Roel en Evelien

  Wat vonden wij het moeilijk om te kiezen hoe we onze benedenverdieping gingen vorm geven. Welke muur wilden we doorbreken, waar moesten deuren komen of juist niet, hoe deelden we de keuken in? Yvonne heeft goed naar ons geluisterd en haar ideeën op papier gezet. Voor ons was dit het zetje dat we nodig hadden om met de verbouwing te durven beginnen. We hadden er door haar adviezen echt vertrouwen in dat het zou kloppen.

  Ook de kleuradviezen zijn geweldig, ze maken het echt af. Ook hier wisten we wel wat we ongeveer wilden, maar Yvonne heeft ons geholpen de juiste keuzes te maken. Het is nog iedere ochtend alsof we in een luxe vakantiehuis wonen, we genieten elke dag!

 • Kenneth en Natascha

  We hebben aan Yvonne advies gevraagd voor de woonkamer/keuken en slaapkamer in verband met verschillen in smaak en omdat het ons niet goed lukte de ruimtes in te delen. Direct aan de slag gegaan met de uitvoering natuurlijk….en super blij met het resultaat. Warme en gezellige ruimtes met een fijne flow, precies waar we om hebben gevraagd. We zouden het iedereen aanraden!

 • Kees en Karen

  “Hartelijk bedankt voor het mooie ontwerp, de goede adviezen en tips die je ons hebt gegeven. De start voor ons was het wegwerken van de elektriciteitsdraden van de tv maar uiteindelijk hebben we de hele woonkamer gerestyled en het resultaat mag er wezen. De kleuren die je hebt geadviseerd hadden wij zelf nooit aangedurfd maar we zijn de uitdaging aangegaan en zijn er blij met het totale eindresultaat. De meubelen, vloerkleed en de verlichting bevallen ons allemaal prima. Dank je wel”

 • Desiree

  “Na de zoveelste verhuizing eindelijk een fijne eigen stek. Met hulp van Yvonne nu ook een echt “thuis”. Het contact met Yvonne verloopt soepel en persoonlijk. Alles gaat in goed overleg!
  Yvonne, dank voor je inzet! Hopelijk tot een volgende keer.”

 • Roos

  “Al een hele tijd miste ik iets in woon- en eetkamer waardoor ik niet meer het echte ‘thuisgevoel’ had maar ik wist niet waar en met wat ik moest beginnen. Vele bezoeken aan woonwinkels en het lezen van nog meer woonbladen maakte de onzekerheid alleen maar groter. Uiteindelijk toch besloten om advies te vragen bij een professional en wat ben ik daar nu blij mee!

  Yvonne reageert snel, luistert goed naar wat je wensen zijn, kijkt en vraagt naar wat je stijl is en houdt met haar advies rekening met de lichtinval, de opstelling van de meubels en het kleurgebruik.

  Yvonne geeft op een hele prettige manier deskundig advies over nieuw aan te schaffen meubels, accessoires en zelfs planten! Heel erg fijn is dat ze, nadat ze advies gegeven heeft, in een later stadium ook nog meedenkt als je twijfelt over iets, dat geeft echt een fijn gevoel!

  Zo met en met heb ik inmiddels haar adviezen opgevolgd en ik voel me weer helemaal happy in mijn huis! Dit had ik echt niet zelf gekund, zeker een aanrader!

  Yvonne, heel hartelijk bedankt!!”

 • Ginger

  “Beste Yvonne, ontzettend bedankt voor jouw hulp bij het restylen van mijn woon- en slaapkamer. Je hebt mijn wensen gehoord en bent er mee aan de slag gegaan. De kamers hebben zoveel meer sfeer en eenheid gekregen door de gekozen kleuren op de muren, de stoffering en het lichtadvies. De kinderhoek is prachtig en praktisch. Je staat nog steeds klaar met adviezen als ik weer eens geen keuze kan of durf te maken! Ik ben helemaal gelukkig in mijn “nieuwe” huisje. Dank je wel!

 • Jo en Anita

  “Wij willen Yvonne bedanken voor het kleuradvies en de veranderingen qua meubelinrichting. Door het verplaatsen van bestaande meubels, de aanschaf van nieuwe salontafeltjes en nieuwe verlichting is er veel meer rust en warmte in huis (keuken en woonkamer). Hier waren wij zelf nooit opgekomen. Yvonne, super bedankt.”

 • Anne en Camilo

  “Hartelijk dank voor je komst en je adviezen! We waren erg enthousiast over je ideeën hebben nu een lang lijstje, waar we ook al een beetje mee begonnen zijn. Het was ontzettend leuk van jou te leren!”

 • Rico en Patricia

  “Het is Yvonne gelukt om in plaats van een compromis, een samensmelting te creëren van onze voorkeursstijlen (dat was een prestatie van formaat :-). Ze heeft ons op een prettige manier opties aangereikt die we zelf zeker niet hadden kunnen bedenken, zowel qua inrichting als indeling van onze woonkamer. In de huidige opstelling maken we veel beter gebruik van de beschikbare ruimte. Yvonne was altijd beschikbaar om mee te denken. We zijn helemaal blij met het eindresultaat.”

 • Yolande

  “bedankt voor alles in het afgelopen jaar. Geweldig hoe je mijn vage wensen omzet in een prachtige werkelijkheid op maat”.

 • Bram en Sabrina

  “Onze woonkamer was voor ons eigen gevoel niet af. Er ontbrak ‘sfeer en warmte’. Nadat we mail verkeer hebben gehad was de eerste indruk al erg positief. We besloten een afspraak te maken. Nadat Yvonne bij ons was geweest voor de intake, ontvingen we in een vervolg afspraak een keurig uitgewerkt plan met alle benodigde informatie en adviezen. Direct dezelfde dag zijn we van start gegaan. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat maar ook zeker de manier van werken! Netjes conform afspraak, heldere communicatie, creatief en meedenkend vanuit de (huidige) situatie. We hebben een leuke, gezellige en sfeervolle woonkamer ervoor terug gekregen.

  Dus zeker een aanrader, Bedankt Yvonne!”

 • Ine

  “Yvonne heeft mij drie keer op twee verschillende locaties geholpen om allereerst mijn moeder’s appartement verkoop klaar te maken en vervolgens mijn eigen huis weer gezellig en leefbaar te maken.

  Yvonne is heel goed om de juiste meubelen etc. dusdanig neer te zetten dat het een mooi geheel wordt. Zij denkt goed na over de vraag van de klant en handelt daarnaar. Zij geeft uitstekende tips zonder daarin opdringerig te zijn. Zij weet van aanpakken en heeft een uitstekende smaak.

  Haar ontspannen houding zorgt ervoor dat e.e.a. soepel verloopt.

  Ik kan met gerust hart een ieder aan de zorgen van Yvonne toevertrouwen!”

 • Ineke

  “Via Google ben ik bij Ivanhoe Interieur Design terecht gekomen, de website sprak mij erg aan. Het contact met Yvonne is erg hartelijk, ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen, komt haar afspraken na, reageert snel op email/telefoon, is pro-actief.

  Ze heeft mij geadviseerd bij een verandering van de woonkamer: plafond en alle wanden zijn aangepakt, een deel van de meubelen is gebleven, er zijn nieuwe meubelen toegevoegd, een vloerkleed, nieuwe gordijnen, nieuwe verlichting.

  Ze heeft allereerst de oude situatie beschreven, heeft een duidelijk plan van aanpak gemaakt met een fotocollage en plattegrond van de nieuwe situatie en heeft stalen van materialen laten zien die ze wil gaan gebruiken. Wat mij betreft een fijne manier van werken.

  Yvonne heeft ideeën aangebracht, zo zou ik het zelf nooit bedacht hebben. Ook vrienden en familie vinden het heel erg gezellig geworden, heel warm; ik heb een heel andere woonkamer. Het plan is in zijn geheel uitgevoerd en ze heeft er een zeer tevreden klant bij! Sterker nog, de samenwerking bevalt zo goed, dat ik haar ook gevraagd heb voor advies bij het bouwen van de nieuwe serre” (deze is inmiddels ook gerealiseerd).”

 • Wilma

  “Met mijn huis schiet het op. Inmiddels heb ik een nieuw tapijt. Gordijnen zijn ingekort, nieuwe kussens op de bank, schilderijen hangen op. Nu wachten op de lamp boven de eettafel en op tafeltje voor de oude antieke tv. Ik verwacht deze volgende week. In ieder geval ziet het op de begane grond er nu erg gezellig uit en voelt nu ook al goed, terwijl het nog niet eens helemaal af is.

  Mocht je een keer in de buurt zijn, kom gerust aan. Dat zou ik erg leuk vinden. Jij hebt me dat zetje gegeven dat ik nog nodig had.”

 • Esther en Menze

  Na de verhuizing naar een groter huis zaten we na tweeënhalf jaar nog steeds met dezelfde meubels en de wens om meer eenheid en sfeer in huis te brengen. Om te voorkomen dat we na 3 maanden opnieuw de muren zouden gaan verven, omdat de kleur wéér net niet was wat we voor ogen hadden, besloten we om Ivanhoe in te schakelen.

  We gaven aan waar we verandering in zochten en welk budget er was. We hebben ervoor gekozen om alles zelf uit te voeren. Yvonne kwam bij ons thuis en maakte een plan voor woonkamer, gang en één slaapkamer.

  Yvonne kan helpen op veel manieren en niveaus en luisterde naar wat wij aangaven. Geen eenheidsworst, maar een heel persoonlijk advies op maat. Haar plan voor ons hield in dat we alles op ons eigen tempo konden uitvoeren. We hebben niet alle suggesties overgenomen, omdat we eigenwijs zijn. Maar vooral het idee om al onze zwart-wit schilderijen te groeperen op twee muren, is nog iedere dag een genot om naar te kijken. Voor ons het bewijs dat Yvonne weet wat ze doet, kijk op de zaak heeft en niet alleen oog heeft voor detail, maar ook voor het grotere geheel. Yvonne zag waar wij blind voor waren geworden. De woonkamer is nu net iets anders dan anders en dus helemaal wat bij ons past en de gang is bijna getransformeerd tot een echte hal . Binnenkort beginnen we aan onze slaapkamer.

  We kozen Yvonne omdat ze eerlijk, eigenwijs en met humor adviseert. En het resultaat is fantastisch!

 • Ron en Bertie

  “We zijn nog niet gestart met het grote werk, maar hebben wel al een aantal meubels op een andere plaats gezet, wat goed bevalt.

  Het aanschaffen van spullen zal pas later aan de orde zijn. Het heeft ons wel rust gegeven om niet meer impulsieve aankopen te doen en als we iets tegen komen dat we dan ook gericht beslissingen kunnen nemen”

 • Henk

  Om mijn leegstaande pand, een 200 jaar oude stadsboerderij, goed te kunnen verkopen heeft Ivanhoe Interieur Design het pand gestileerd en gemeubileerd. Ze hebben dat uitstekend gedaan, door zowel stijlvolle meubels en decoratie te plaatsen, als dat spaarzaam te doen, waardoor de ruimtes goed tot hun recht kwamen en op de juiste wijze geaccentueerd werden. De meubels en decoratie versterkten de goede eigenschappen van het pand, zonder zelf de aandacht op te eisen. Het resultaat was dan ook een vlotte verkoop.

 • Cecile

  ”jouw ideeën hebben me enthousiast gemaakt, we hebben toch meer aangepakt dan ik in eerste instantie van plan was. Ik ben er reuze blij mee!”

 • Jean-Noël & Helga

  “nadat het appartement bijna al drie jaar te koop stond dachten we misschien kan het helpen als we het laten stylen door iemand. Onze keus is toen op Yvonne gevallen. Ze kwam in het lege appartement kijken en maakte foto’s er werd een afspraak gemaakt voor het plaatsen voor de meubels. Daarna werden er nieuwe foto’s gemaakt en deze op de site van de makelaar gezet. Het was op dat moment best veel geld om dit te doen, zeker met dubbele lasten. Maar tot onze grote verbazing was het appartement meteen weer in trek, en de eerste bezichtiging was meteen raak zo waren wij ons appartement binnen een maand helemaal kwijt. Ik ben er van overtuigd dat dit niet gelukt was zonder de inrichting van Yvonne. Daarom nogmaals onze dank aan Yvonne!!!!”

 • Marie-José

  “eindelijk we zijn klaar. Het is geweldig geworden!! We sturen een foto mee, maar de werkelijkheid is veel mooier. Als je in de buurt bent moet je echt eens even binnenkomen”

   

 • Marlou

  “ik wil je bedanken omdat je me het plezier hebt teruggegeven in mijn oude huis. Na drie jaar afwijzingen zag ik zelf alleen nog maar de tekortkomingen en niet meer de charme ervan. Ik heb veel van je geleerd. Dankzij jou heb ik er weer zin in. Het is zoveel leuker om iets aan te bieden waar je trots op kunt zijn”

 • Thom

  “dank voor je mooie ideeën, we zijn er druk mee bezig en hopen een en ander te kunnen realiseren”

 • Sandra en Ton

  “je hebt het misschien al gezien: de sticker “verkocht” zit erop. Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor al je hulp bij het verkoop klaar maken van onze woning. Ik ben ervan overtuigd dat het ook niet alleen geluk is geweest maar dat je absoluut hebt bijgedragen aan dit resultaat. Ik zal je zeker aanbevelen wanneer iemand in mijn vriendenkring een styliste nodig zou kunnen hebben”

 • Tiny

  “Wil je nog even bedanken voor de hulp die je mij gegeven hebt. Mijn kamer ziet er heel anders uit, veel is er uit en de lijsten om de schilderijen zijn erg mooi. Zelf had ik dat nooit zo gezien”

 • Marjo

  “ik twijfelde al een hele tijd over een nieuwe kleur op de wanden in onze keuken. Tussen alle kleurstalen die ik in de bouwmarkten verzameld had kon ik geen keuze maken. Ik heb Yvonne gevraagd om advies en de kleur die ze geadviseerd heeft is echt heel mooi. De keuken komt zoveel beter tot zijn recht. We zijn er heel blij mee. De volgende keer wacht ik niet zo lang met het inwinnen van advies!”

 • Huub en Liesbeth

  Yvonne, hartelijk dank voor jouw advies.

  We hebben e.e.a. gekocht zoals je hebt geadviseerd. Het ladekastje is geverfd, wat een kleur, geweldig! Het is fijn dat we door jou zo geholpen zijn. Wordt alles mooi aangekleed. Al met al willen we je nog zeggen dat jouw advies bij ons past en we zijn er heel erg blij mee.

 • Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

  pinterest pinterest linkedin