Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Recensies

Een aantal spontane reacties:

Kees en Karen: “Hartelijk bedankt voor het mooie ontwerp, de goede adviezen en tips die je ons hebt gegeven. De start voor ons was het wegwerken van de elektriciteitsdraden van de tv maar uiteindelijk hebben we de hele woonkamer gerestyled en het resultaat mag er wezen. De kleuren die je hebt geadviseerd hadden wij zelf nooit aangedurfd maar we zijn de uitdaging aangegaan en zijn er blij met het totale eindresultaat. De meubelen, vloerkleed en de verlichting bevallen ons allemaal prima. Dank je wel”

                                    

Desiree:  “Na de zoveelste verhuizing eindelijk een fijne eigen stek. Met hulp van Yvonne nu ook een echt “thuis”. Het contact met Yvonne verloopt soepel en persoonlijk. Alles gaat in goed overleg!
Yvonne, dank voor je inzet! Hopelijk tot een volgende keer.

 

 

 

Rich en Ingrid: “Nogmaals bedankt voor je mooie ontwerp. We zijn afgelopen zaterdag al gaan kijken voor de lampen.”

 

 

Monique: “Beste Yvonne, We zijn heel blij met de adviezen die je ons gegeven hebt. De blauwe stoeltjes zijn inmiddels besteld.’

Roos: “Al een  hele tijd miste ik iets in woon- en eetkamer waardoor ik niet meer het echte ‘thuisgevoel’ had maar ik wist niet waar en met wat ik moest beginnen. Vele bezoeken aan woonwinkels en het lezen van nog  meer woonbladen maakte de onzekerheid alleen maar groter. Uiteindelijk toch besloten om advies te vragen bij een professional  en wat ben ik daar nu blij mee! 

Yvonne reageert snel, luistert goed naar wat je wensen zijn, kijkt  en vraagt naar wat je stijl is en houdt met haar advies rekening met de  lichtinval, de opstelling van de meubels en het kleurgebruik.

Yvonne geeft op een hele prettige manier deskundig advies over nieuw aan te schaffen meubels, accessoires en zelfs planten! Heel erg fijn is dat ze, nadat ze advies gegeven heeft, in een later stadium  ook nog meedenkt als je twijfelt over iets, dat geeft echt een fijn gevoel!

Zo met en met heb ik inmiddels  haar adviezen opgevolgd en ik voel me weer helemaal happy in mijn huis! Dit had ik echt niet zelf gekund, zeker een aanrader!

Yvonne, heel hartelijk bedankt!!”

Jo en Anita: “Wij willen Yvonne bedanken voor het kleuradvies en de veranderingen qua meubelinrichting. Door het verplaatsen van bestaande meubels, de aanschaf van nieuwe salontafeltjes en nieuwe verlichting is er veel meer rust en warmte in huis (keuken en woonkamer). Hier waren wij zelf nooit opgekomen. Yvonne, super bedankt.”

Anne en Camilo: “Hartelijk dank voor je komst en je adviezen! We waren erg enthousiast over je ideeën hebben nu een lang lijstje, waar we ook al een beetje mee begonnen zijn. Het was ontzettend leuk van jou te leren!”

 

Rico en Patricia: “Het is Yvonne gelukt om in plaats van een compromis, een samensmelting te creëren van onze voorkeursstijlen (dat was een prestatie van formaat :-). Ze heeft ons op een prettige manier opties aangereikt die we zelf zeker niet hadden kunnen bedenken, zowel qua inrichting als indeling van onze woonkamer. In de huidige opstelling maken we veel beter gebruik van de beschikbare ruimte. Yvonne was altijd beschikbaar om mee te denken. We zijn helemaal blij met het eindresultaat.”

Yolande: “bedankt voor alles in het afgelopen jaar. Geweldig hoe je mijn vage wensen omzet in een prachtige werkelijkheid op maat”.

Bram en Sabrina: Onze woonkamer was voor ons eigen gevoel niet af. Er ontbrak ‘sfeer en warmte’. Nadat we mail verkeer hebben gehad was de eerste indruk al erg positief. We besloten een afspraak te maken. Nadat Yvonne bij ons was geweest voor de intake, ontvingen we in een vervolg afspraak een keurig uitgewerkt plan met alle benodigde informatie en adviezen. Direct dezelfde dag zijn we van start gegaan. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat maar ook zeker de manier van werken! Netjes conform afspraak, heldere communicatie, creatief en meedenkend vanuit de (huidige) situatie. We hebben een leuke, gezellige en sfeervolle woonkamer ervoor terug gekregen. 

Dus zeker een aanrader, Bedankt Yvonne!”

Ine: “Yvonne heeft mij drie keer op twee verschillende locaties geholpen om allereerst mijn moeder’s appartement verkoop klaar te maken en vervolgens mijn eigen huis weer gezellig en leefbaar te maken.

Yvonne is heel goed om de juiste meubelen etc. dusdanig neer te zetten dat het een mooi geheel wordt. Zij denkt goed na over de vraag van de klant en handelt daarnaar. Zij geeft uitstekende tips zonder daarin opdringerig te zijn. Zij weet van aanpakken en heeft een uitstekende smaak.

Haar ontspannen houding zorgt ervoor dat e.e.a. soepel verloopt.

Ik kan met gerust hart een ieder aan de zorgen van Yvonne toevertrouwen!”

 

Ineke: “Via Google ben ik bij Ivanhoe Interieur Design terecht gekomen, de website sprak mij erg aan. Het contact met Yvonne is erg hartelijk, ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen, komt haar afspraken na, reageert snel op email/telefoon, is pro-actief. 

Ze heeft mij geadviseerd bij een verandering van de woonkamer: plafond en alle wanden zijn aangepakt, een deel van de meubelen is gebleven, er zijn nieuwe meubelen toegevoegd, een vloerkleed, nieuwe gordijnen, nieuwe verlichting.

Ze heeft allereerst de oude situatie beschreven, heeft een duidelijk plan van aanpak gemaakt met een fotocollage en plattegrond van de nieuwe situatie en heeft stalen van materialen laten zien die ze wil gaan gebruiken. Wat mij betreft een fijne manier van werken.

Yvonne heeft ideeën aangebracht, zo zou ik het zelf nooit bedacht hebben. Ook vrienden en familie vinden het heel erg gezellig geworden, heel warm; ik heb een heel andere woonkamer. Het plan is in zijn geheel uitgevoerd en ze heeft er een zeer tevreden klant bij! Sterker nog, de samenwerking bevalt zo goed, dat ik haar ook gevraagd heb voor advies bij het bouwen van de nieuwe serre” (deze is inmiddels ook gerealiseerd).

                                   

Wilma: “Met mijn huis schiet het op. Inmiddels heb ik een nieuw tapijt. Gordijnen zijn ingekort, nieuwe kussens op de bank, schilderijen hangen op. Nu wachten op de lamp boven de eettafel en op tafeltje voor de oude antieke tv. Ik verwacht deze volgende week. In ieder geval ziet het op de begane grond er nu erg gezellig uit en voelt nu ook al goed, terwijl het nog niet eens helemaal af is.

Mocht je een keer in de buurt zijn, kom gerust aan. Dat zou ik erg leuk vinden. Jij hebt me dat zetje gegeven dat ik nog nodig had.”

Ron en Bertie: “We zijn nog niet gestart met het grote werk, maar hebben wel al een aantal meubels op een andere plaats gezet, wat goed bevalt.

Het aanschaffen van spullen zal pas later aan de orde zijn. Het heeft ons wel rust gegeven om niet meer impulsieve aankopen te doen en als we iets tegen komen dat we dan ook gericht beslissingen kunnen nemen”

Esther en Menze: Na de verhuizing naar een groter huis zaten we na tweeënhalf jaar nog steeds met dezelfde meubels en de wens om meer eenheid en sfeer in huis te brengen. Om te voorkomen dat we na 3 maanden opnieuw de muren zouden gaan verven, omdat de kleur wéér net niet was wat we voor ogen hadden, besloten we om Ivanhoe in te schakelen.

We gaven aan waar we verandering in zochten en welk budget er was. We hebben ervoor gekozen om alles zelf uit te voeren. Yvonne kwam bij ons thuis en maakte een plan voor woonkamer, gang en één slaapkamer.

Yvonne kan helpen op veel manieren en niveaus en luisterde naar wat wij aangaven.  Geen eenheidsworst, maar een heel persoonlijk advies op maat. Haar plan voor ons hield in dat we alles op ons eigen tempo konden uitvoeren. We hebben niet alle suggesties overgenomen, omdat we eigenwijs zijn. Maar vooral het idee om al onze zwart-wit schilderijen te groeperen op twee muren, is nog iedere dag een genot om naar te kijken. Voor ons het bewijs dat Yvonne weet wat ze doet, kijk op de zaak heeft en niet alleen oog heeft voor detail, maar ook voor het grotere geheel. Yvonne zag waar wij blind voor waren geworden.  De woonkamer is  nu net iets anders dan anders en dus helemaal wat bij ons past en de gang is bijna getransformeerd tot een echte hal . Binnenkort beginnen we aan onze slaapkamer.

We kozen Yvonne omdat ze eerlijk, eigenwijs en met humor adviseert. En het resultaat is fantastisch!

Henk: Om mijn leegstaande pand, een 200 jaar oude stadsboerderij,  goed te kunnen verkopen heeft Ivanhoe Interieur Design het pand gestileerd en gemeubileerd. Ze hebben dat uitstekend gedaan, door zowel stijlvolle meubels en decoratie te plaatsen, als dat spaarzaam te doen, waardoor de ruimtes goed tot hun recht kwamen en op de juiste wijze geaccentueerd werden. De meubels en decoratie versterkten de goede eigenschappen van het pand, zonder zelf de aandacht op te eisen.  Het resultaat was dan ook een vlotte verkoop.

Cecile:”jouw ideeën hebben me enthousiast gemaakt, we hebben toch meer aangepakt dan ik in eerste instantie van plan was. Ik ben er reuze blij mee!”

 Jean-Noël & Helga: “nadat het appartement bijna al drie jaar te koop stond dachten we misschien kan het helpen als we het laten stylen door iemand. Onze keus is toen op Yvonne gevallen. Ze kwam in het lege appartement kijken en maakte foto’s er werd een afspraak gemaakt voor het plaatsen voor de meubels. Daarna werden er nieuwe foto’s gemaakt en deze op de site van de makelaar gezet. Het was op dat moment best veel geld om dit te doen, zeker met dubbele lasten. Maar tot onze grote verbazing was het appartement meteen weer in trek, en de eerste bezichtiging was meteen raak zo waren wij ons appartement binnen een maand helemaal kwijt. Ik ben er van overtuigd dat dit niet gelukt was zonder de inrichting van Yvonne. Daarom nogmaals onze dank aan Yvonne!!!!”

Marie-José: “eindelijk we zijn klaar. Het is geweldig geworden!! We sturen een foto mee, maar de werkelijkheid is veel mooier. Als je in de buurt bent moet je echt eens even binnenkomen”

Fleur en Jasper: “we hebben al wat foto’s maar het schilderwerk is nog niet helemaal gereed, al met al zijn wij al erg blij met het resultaat tot nu toe”

Marlou: “ik wil je bedanken omdat je me het plezier hebt teruggegeven in mijn oude huis. Na drie jaar afwijzingen zag ik zelf alleen nog maar de tekortkomingen en niet meer de charme ervan. Ik heb veel van je geleerd. Dankzij jou heb ik er weer zin in. Het is zoveel leuker om iets aan te bieden waar je trots op kunt zijn”

Thom: “dank voor je mooie ideeën, we zijn er druk mee bezig en hopen een en ander te kunnen realiseren”

Sandra en Ton: “je hebt het misschien al gezien: de sticker “verkocht” zit erop. Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor al je hulp bij het verkoop klaar maken van onze woning. Ik ben ervan overtuigd dat het ook niet alleen geluk is geweest maar dat je absoluut hebt bijgedragen aan dit resultaat. Ik zal je zeker aanbevelen wanneer iemand in mijn vriendenkring een styliste nodig zou kunnen hebben”

Marjo: “ik twijfelde al een hele tijd over een nieuwe kleur op de wanden in onze keuken. Tussen alle kleurstalen die ik in de bouwmarkten verzameld had kon ik geen keuze maken. Ik heb Yvonne gevraagd om advies en de kleur die ze geadviseerd heeft is echt heel mooi. De keuken komt zoveel beter tot zijn recht. We zijn er heel blij mee. De volgende keer wacht ik niet zo lang met het inwinnen van advies!”

Tiny: “Wil je nog even bedanken voor de hulp die je mij gegeven hebt. Mijn kamer ziet er heel anders uit, veel is er uit en de lijsten om de schilderijen zijn erg mooi. Zelf had ik dat nooit zo gezien”