Interieurstylist Limburg

‘Interieurstylist Limburg: wees nooit bang om met ruimte te experimenteren’

De kunst is om een ruimte niet te vullen, maar te laten aansluiten op de ruimte en sfeer die je als bewoner wil ervaren. Ivanhoe Interieur Design helpt je graag bij het vinden van het juiste interieur. Niet zoals de bladen het voorschrijven, maar afgestemd op hoe je zelf wil leven. Door middel van een professioneel re-styling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van je interieur komen we tot het gewenste resultaat.

  • Interieurstylist Limburg re-styling
  • Interieurstylist Limburg lichtplan
  • Interieurstylist Limburg kleuradvies
  • Interieurstylist Limburg totaalinrichting

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Over Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design. Al vele jaren actief als interieurstylist en actief met het ontwerpen van zowel grote als kleine interieurs.
“Ivanhoe staat voor creatief, eerlijk, open communicatie, out of the box, eigenwijs, flexibel en een goede dosis humor. Ik maak graag een plan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Naast interieurstylist ben ik erkend kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg.”

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Gewenste uitstraling van uw woning

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor de professionele begeleiding van een interieurspecialist. Soms lukt het partners niet om samen tot een smaakvol geheel te komen wanneer ze gaan samenwonen. Andere mensen vinden de aankoop van een nieuwe woning of een verbouwing een mooi moment. Anderen willen het interieur een nieuwe look geven. Dat een interieurstylist er alleen is voor grote opdrachten is een misvatting. Ook voor een enkele ruimte, voor kleuradvies of een verhelderende kijk voor een make-over van het bestaande interieur is een interieurstylist van meerwaarde.

Mooier wonen in Limburg

De eerste stap naar mooier wonen is niet bang zijn om te experimenteren met de mogelijkheden. Als interieurstylist werkzaam in de regio Limburg kan ik je daarbij helpen. Op basis van ervaring, plezier in mijn vak, creativiteit en ‘kijken met andere ogen’ neem ik je graag mee op ontdekkingsreis door je eigen huis. Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Ik ga graag met je in gesprek om je te inspireren.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een interieurstylist?

Een interieurstylist is iemand die gespecialiseerd is in het bedenken en ontwerpen van sfeervolle inrichtingen voor huizen, kantoren, winkels en andere ruimtes. Kleuren, stijlen, materialen en licht zijn daarbij essentiële onderdelen waarmee de interieurstylist rekening moet houden.

Wat doet een interieurstylist?

Een interieurstylist helpt mensen met de inrichting van hun woning, kantoor, winkel of andere ruimte. De interieurstylist kan daarover adviseren, maar ook een compleet interieurontwerp maken. De verlichting, het meubilair, de kleuren en de materialen worden daarbij op elkaar afgestemd, om zo tot een mooi en passend interieur te komen.

Wat kost een interieurstylist?

De kosten van een interieurstylist zijn meestal gebaseerd op het aantal ruimtes waarvoor je interieuradvies wenst te ontvangen in combinatie met een uurtarief. Ivanhoe Interieur Design hanteert geen standaard prijzen. Ben je benieuwd wat interieuradvies bij Ivanhoe Interieur Design je zou kosten? Vraag dan gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Wat kost een interieurstylist per uur?

Hoewel een interieurstylist kosten per ruimte kan rekenen, kan ook een uurtarief gehanteerd worden. Het precieze uurtarief verschilt per interieurstylist. Ivanhoe Interieur Design rekent een uurtarief van € 85,-. De prijs van een advies wordt vooraf bepaald op basis van een vrijblijvende intake. Vraag gerust een offerte aan.