Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurstylist Limburg

Is de inrichting van uw huidige woning wel aan verandering toe, maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Ivanhoe Interieur Design helpt u er graag bij. Ik ben interieurstylist in Limburg en help u graag verder op het gebied van interieur design.

Dit kan door middel van een professioneel restyling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van uw interieur. Wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design staat voor u klaar met een persoonlijk advies.

Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design. Al vele jaren actief in het interieurvak en actief met het ontwerpen van zowel grote als kleine interieurs. Ivanhoe staat voor creatief, eerlijk, open communicatie, out of the box, eigenwijs, flexibel en een goede dosis humor.

Ik maak voor u graag een plan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Naast interieurstylist ben ik ook erkend kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg.

Gewenste uitstraling van uw woning

Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieur. Ivanhoe Interieur Design helpt u het interieur van uw woning de uitstraling te geven die u wenst. Ik biedt u vele mogelijkheden om tot de gewenste uitstraling te komen. U kunt bij mij terecht voor:

  • Interieurontwerp
  • Inrichting van A tot Z
  • Kleuradvies
  • Interieur make-over
  • Inrichting tips

 

Ja, ik wil een interieurstylist in Limburg!

Komt u er zelf niet meer uit met de inrichting van uw woning en bent u er van overtuigd dat een interieurstylist in Limburg u kan helpen? Neemt u dan eens contact op met Yvonne Gerards van Ivanhoe Interieur Design. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kom bij u langs voor een gesprek om te zien wat ik voor u kan betekenen.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest