Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurstylist Limburg

‘Interieurstylist Limburg: wees nooit bang om met ruimte te experimenten’

De kunst is om een ruimte niet te overbelasten, maar te laten aansluiten op de ruimte en sfeer die je al bewoner wilt ervaren. Ivanhoe Interieur Design helpt je graag bij het vinden van het juiste interieur. Niet zoals de bladen het voorschrijven, maar afgestemd op hoe je zelf wilt leven. Door middel van een professioneel re-styling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van je interieur komen we tot het gewenste resultaat.

  • Interieurstylist Limburg re-styling
  • Interieurstylist Limburg lichtplan
  • Interieurstylist Limburg kleuradvies
  • Interieurstylist Limburg totaalinrichting

interieurstylist-limburg

Over Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design. Al vele jaren actief als interieurstylist en actief met het ontwerpen van zowel grote als kleine interieurs.
“Ivanhoe staat voor creatief, eerlijk, open communicatie, out of the box, eigenwijs, flexibel en een goede dosis humor. Ik maak graag een plan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Naast interieurstylist ben ik erkend kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg.”

interieurstylist-limburg

Gewenste uitstraling van uw woning

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor de professionele begeleiding van een interieurspecialist. Soms lukt het partners niet om samen tot een smaakvol geheel te komen wanneer ze gaan samenwonen. Andere mensen vinden de aankoop van een nieuwe woning of een verbouwing een mooi moment. Anderen willen het interieur een nieuwe look geven. Dat een interieurstylist er alleen is voor grote opdrachten is een misvatting. Ook voor een enkele ruimte, voor kleuradvies of een verhelderende kijk voor een make-over van het bestaande interieur is een interieurstylist van meerwaarde. 

Mooier wonen in Limburg

De eerste stap naar mooier wonen is niet bang zijn om te experimenteren met de mogelijkheden. Als interieurstylist werkzaam in de regio Limburg kan ik je daarbij helpen. Op basis van ervaring, plezier in mijn vak, creativiteit en ‘kijken met andere ogen’ neem ik je graag mee op ontdekkingsreis door je eigen huis. Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Ik ga graag met je in gesprek om je te inspireren.

Interieurstylist Limburg

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieurstylist Limburg Interieurstylist Limburg Interieurstylist Limburg

Contact Opnemen