Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurdesign Limburg

Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieur. Mist deze goede basis bij u en heeft u daardoor niet de sfeer in uw woning die u eigenlijk zou willen? Dan kan een expert op het gebied van interieur design in Limburg u helpen. Ivanhoe Interieur Design is zo’n expert die u graag helpt om uw woning de uitstraling te geven die u wenst.

Dit kan door middel van een professioneel restyling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van uw interieur. Dus of u uw interieur nu aan wilt passen of een compleet nieuwe start wilt maken Ivanhoe Interieur Design staat voor u klaar met een persoonlijk advies.

Over Ivanhoe Interieur Design

Eigenaar en oprichter van Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards. De uitdaging in mijn vak is om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Ivanhoe staat voor creatief, eerlijk, open communicatie, out of the box, eigenwijs, flexibel en een goede dosis humor.

Ik maak voor u graag een plan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Naast interieuontwerper ben ik ook erkend kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg. Mijn expertises liggen in de volgende gebieden:

  • Interieur ontwerp
  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling

 

Mijn werkwijze

Wanneer ik u mag helpen met uw interieur kom ik graag bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en hoor ik wat uw wensen zijn. U verzamelt beeldmateriaal waarmee u een persoonlijk moodboard maakt. Zo krijg ik een goed beeld van de gewenste stijl en sfeer en kan ik ervoor zorgen dat het uiteindelijke resultaat daaraan voldoet.

Wanneer het ontwerp klaar is gaat kunt u de uitvoering laten verzorgen door Ivanhoe Interieur Design. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik de inrichting van uw huis van A tot Z kan verzorgen.

Contact opnemen

Kunt u wel wat interieuradvies in Limburg gebruiken? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met Ivanhoe Interieur Design op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden en kom bij u langs om een plan te maken voor uw nieuwe interieur. Dus bent u niet meer tevreden met uw huidige interieur? Wacht dan niet langer en laat Ivanhoe Interieur Design u helpen.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest