Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Interieurdesign Limburg

‘Interieurdesign Limburg: goed design als succesfactor voor het thuis gevoel’

Goed design staat aan de basis van het ware thuisgevoel. Het gevoel dat alles klopt met hoe je leven wilt, in jouw stijl, jouw kleuren en jouw sfeer is voor iedereen bereikbaar. Maar soms kun je wel wat hulp gebruiken. Voor interieurdesign in Limburg inspireert Ivanhoe Interieur Design. Hoe? Door met open visie het gesprek aan te gaan met onze opdrachtgevers. Door met frisse ogen te kijken en met creativiteit mogelijkheden bloot te leggen.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Ivanhoe Interieur Design voor Interieurdesign Limburg

Eigenaar en oprichter van Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards. Met energie, plezier, ervaring en een flinke dosis gevoel voor styling verzorgt ze grote en kleine interieurprojecten . “De meeste van mijn opdrachtgevers zijn particulier. De uitdaging is vaak om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Dit is ook precies hoe ik zelf graag werk. Door out of the box te denken kun je veel bereiken. Ivanhoe staat voor creativiteit, een goede communicatie, flexibiliteit, aangevuld met een eigenwijze kijk op wonen. Zo ontstaan écht persoonlijke interieurs.”

  • Interieurdesign Limburg particulieren
  • totaal design of enkele ruimte
  • stylingplan
  • Kleuradvies/li>
  • Interieurontwerp
  • Lichtplan

Ik maak graag een plan op maat voor je, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Naast Interieurdesign in de regio Limburg ben ik ook erkend kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg.

 

Mijn werkwijze

De start van interieurdesign is een kennismakingsgesprek op locatie. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en analyseer ik wat je wensen zijn. Omdat sfeer soms niet in woorden te duiden is, maar wel in beeld vraag ik mijn klanten beeldmateriaal te verzamelen. Verder in het traject kan dit gebruikt worden voor een sfeercollage. Wanneer het ontwerp klaar is, kun je de uitvoering laten verzorgen door Ivanhoe Interieur Design. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik de inrichting van uw huis van A tot Z kan verzorgen.

Afspraak inplannen interieurdesign in Limburg

Ivanhoe is gevestigd in Ulestraten. Van daaruit verzorg ik interieurdesign in Limburg. Wil je graag meer weten over de projecten die ik de loop der jaren heb afgeleverd? Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen of heb je andere vragen. Laat je inspireren! Neem contact op via het aanvraagformulier of telefonisch.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieurdesign Limburg

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieurdesign Limburg Interieurdesign Limburg Interieurdesign Limburg

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin