Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieuradvies Heerlen

‘Wonen in overeenstemming met wie je bent’

Interieuradvies inwinnen, dat klinkt best chique. Maar zo hoogdrempelig als het klinkt hoeft het helemaal niet te zijn. Interieuradvies heeft namelijk weinig te maken met duurdoenerij, maar alles met zo wonen dat je huis helemaal past bij wie je bent. Soms lukt dat zelf, maar de hulp inroepen van een interieurdesigner geeft waardevolle, verhelderende inzichten. Een interieurstylist kijkt met andere ogen, en denkt out of the box. Ze weet welke kleuren werken, hoe je ruimte effectiever indeelt en zorgt ervoor dat je helemaal anno ‘nu’ woont zonder dat het interieuradvies een kwestie is van klakkeloos een trend volgen. Interieuradvies Heerlen? Luxer hoeft niet, mooier wel!

Interieuradvies Heerlen

Ivanhoe interieuradvies, met weinig veel bereiken

Bij Ivanhoe Interieur Design zijn we gespecialiseerd in kleine dingen groots maken. Met creativiteit, en door anders naar ruimten, kleurgebruik en lichtval te kijken komen we tot verrassende oplossingen. Ivanhoe is het bedrijf van Yvonne Gerards. “Vaak wordt mij gevraagd wat mijn stijl is als interieurontwerper. Waar het wat mij betreft om gaat is dat ik tot interieurs kom die helemaal aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Bij hun visie en hun levensstijl. Daarbij hanteer ik geen eigen stijl, maar kijk heel goed naar wat bij de bewoners past. Voor mij is het dé ultieme uitdaging om met weinig middelen veel te bereiken.”

  • Interieuradvies Heerlen particulieren
  • Van (woon)kamer tot totaalontwerp
  • Stappenplan: jij bepaalt wat wij en wat jij doet

Persoonlijk interieur, persoonlijke aanpak

Wanneer je met Ivanhoe werkt aan mooier wonen, dan kom ik bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Hiermee krijg ik een beeld van de ruimte en de indeling van de woning. Ik krijg een beeld van huidige situatie en bespreken we de gewenste situatie. Met al deze informatie ga ik aan de slag om te komen tot een passend interieuradvies. Deze bestaat uit een stappenplan waarbij mijn opdrachtgevers bepalen welke stappen voor hen voldoende zijn. Een volledig interieurplan bestaat uit een stappenplan, plattegrond, sfeerbeelden, kleuradvies, lichtadvies en een shoppinglist. Met deze handleiding kunt u vervolgens naar de winkels van uw keuze. Ervoor kiezen om samen met Ivanhoe te shoppen kan ook.

Totaalinterieur

Naast het interieurplan kun je ook de inrichting door mij laten verzorgen. Hiervoor werk ik samen met gespecialiseerde bedrijven. Ik fungeer daarbij als bevlogen spin-in-het-web zodat de klant ontzorgt blijft.

Kleuradvies

Voor de regio Limburg ben ik erkend Flexa-kleurspecialist. Ik vertel je aan de hand van grote kleurstalen graag wat kleur voor het interieur en woonsfeer kan doen.

Wil je graag samen met Ivanhoe Interieur Design aan de slag om mooier, praktischer, aangenamer en persoonlijker te wonen? Ik inspireer je graag! Maak voor een vrijblijvende afspraak gebruik van het online contactformulier of neem telefonisch contact op.

Interieuradvies Heerlen

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg

Interieuradvies Heerlen Interieuradvies Heerlen Interieuradvies Heerlen

Contact Opnemen