Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Wooninrichting Heerlen

‘Wooninrichting Heerlen van Ivanhoe: jouw expert voor persoonlijk wonen’

Persoonlijk wonen doe je met een maatwerk wooninrichting. Meubels, kleuren en een woonsfeer die harmoniëren met de levensstijl van de eigenaar zorgen voor een comfortabel woonhuis waarin je jezelf kunt zijn. Ivanhoe Interieur Design ziet het creëren van persoonlijk wonen als creatieve uitdading. Een inspireert uitgangspunt in het traject van woonwens naar wooninrichting.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Ivanhoe Interieur Design is gevestigd in Ulestraten en werkt vandaaruit aan wooninrichting projecten in Heerlen en Zuid-Limburg. Het gezicht achter Ivanhoe is Yvonne Gerards: “Sinds het behalen van mijn diploma Binnenhuisarchitectuur en het diploma verkoopstyling in 2008 ben ik actief als interieur designer. Sinds 2012 ben ik ook Erkend Kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg. In mijn werk zie ik het als uitdaging om met zo weinig mogelijke middelen en aanpassingen een zo groot mogelijk resultaat te behalen. Om dit te bereiken maak ik gebruik van creativiteit, eerlijkheid en mijn communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik een tikkie eigenwijs en denk ik graag out of the box. Maar altijd met als doel mensen te inspireren tot mooier wonen.”

  • Persoonlijke wooninrichting Heerlen
  • Persoonlijke wooninrichting Heerlen
  • Restylen woonkamer
  • Totaalconcept woninginrichting


Wooninrichting Heerlen

Nieuw interieur

Er zijn veel goede momenten om te kiezen voor professioneel interieuradvies. Voorafgaand aan een verhuizing, wanneer je gaat samenwonen en van twee interieurs één mooi geheel moet maken. Of simpelweg omdat het bestaande interieur niet (meer) voldoet aan hoe je wilt wonen.

Hoe werkt Ivanhoe Interieur Design?

Een persoonlijk interieur begint met het in kaart brengen van de bestaande situatie en de gewenste situatie. Hiervoor bezoek ik opdrachtgevers thuis of tref ze op hun nieuwbouwlocatie. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik veel vragen stellen en observeer ik de bestaande ruimte en meubelen. Alle input samen is het uitgangspunt om tot de gewenste, nieuwe wooninrichting te komen. Deze wordt gepresenteerd in een overzichtelijk stappenplan inclusief plattegrond en een aankoopplan. Indien geweest wordt er kleur- en lichtadvies in het stappenplan opgenomen. Voor veel opdrachtgevers is het stappenplan voldoende om zelf aan de slag te gaan met de inrichting. Maar het is ook mogelijk dit te laten uitvoeren door Ivanhoe. Ook is het mogelijk dat ik mee ga tijdens het inkopen van meubelen en woonaccessoires.

Laat je vooral inspireren en vraag vrijblijvend naar de stappen die we kunnen maken om tot het gewenste wooninterieur te komen. Ivanhoe Interieur Design is ingeschreven in de Stichting Orde van Register-interieurontwerpers.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Wooninrichting Heerlen

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg
Wooninrichting Heerlen Wooninrichting Heerlen Wooninrichting Heerlen

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin