Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieur designer Limburg

Heeft u een nieuwe woning gekocht en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de inrichting hiervan? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden van uw huidige woning zijn? Bent u om deze reden op zoek naar een Interieur designer in Limburg? Dan kan Ivanhoe Interieur Design u van dienst zijn.

Van interieur design tot interieur make over en van kleur- en lichtadvies tot verkoopstyling, ik help u er graag mee. Ivanhoe Interieur Design geeft uw woning net die touch die het nodig heeft en met een professionele aanpak kom ik met verassende en functionele ideeën voor uw huis.

Over mij

Het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards. Ik ben al jaren actief in het interieurvak en ga graag aan de slag met het ontwerpen van zowel kleine als grote interieurs. De uitdaging in het vak van Interieur designer is om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen.

Ik ben creatief, eerlijk en open en laat dit ook terugkomen in de samenwerking. Ik maak voor u graag een plan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Mijn expertises liggen in de volgende gebieden:

  • Interieur ontwerp
  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling

Advies

Ik geef uw woning graag de uitstraling die uw wenst, zodat u er zich helemaal thuis voelt. U zult verrast zijn hoeveel u kunt bereiken met weinig middelen en slimme ingrepen. Ivanhoe Interieur Design kijkt met een professionele blik naar uw inrichting en draagt net die veranderingen aan die het verschil maken.

Ook wanneer u alleen kleuradvies wilt helpt Ivanhoe Interieur Design u graag. Ik kom bij u thuis om het kleuradvies af te stemmen op uw persoonlijke behoeften, leefwijze, smaak en passend bij uw huis en interieur. Ivanhoe Interieur Design is erkend kleuradviseur Flexa Collecties en geeft ook kleuradviezen met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand.

Ik help u graag met het kiezen van de juiste kleur.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Ivanhoe Interieur Design voor u kan betekenen en kunt u wel wat hulp gebruiken van een Interieur designer in Limburg? Neemt u dan contact met mij op. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest