Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Interieur designer Limburg

‘Interieur designer Limburg: elke m2 vormgeven zoals dat goed voelt’

Heeft u een nieuwe woning gekocht en kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting hiervan? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden van je huidige woning zijn? Ben je om deze reden op zoek naar een Interieur designer in Limburg? Dan kan Ivanhoe Interieur Design je van dienst zijn.

Ivanhoe Interieur Design geeft je woning de touch die het nodig heeft. Met een professionele aanpak, verrassende en functionele ideeën komen we tot een concept waarmee je jouw stijl en kleur geeft aan het interieur.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Yvonne Gerards, Interieur designer Limburg

Het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards met als werkgebied de provincie Limburg. “De uitdaging in het vak van Interieur designer is om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Een interieur zie je, maar voel je ook. Je voelt of de sfeer goed is en of alles klopt. Dat is wat ik wil bereiken. Ik ben creatief, eerlijk en open en laat dit ook terugkomen in de samenwerking. Mijn opdrachtgevers lever ik maatwerk dat kan bestaan uit kleuradvies, lichtadvies, interieuradvies, interieurontwerp en verkoopstyling.”

  • Interieur designer Limburg
  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling

Wie durft te veranderen, blijft trouw aan zichzelf. Deze levenswijsheid geldt ook voor wie mooi wil blijven wonen. Of je nu starter bent of al jaren in je woning leeft, groter gaat wonen of juist kleiner, door de jaren heen verandert je smaak en je levensstijl. Misschien gaat je samenwonen, erf je een meubelstuk en weet je niet hoe je alles tot een mooi en smaakvol geheel kunt smeden. Wat voor jou een lastig design vraagstuk is, is voor Ivanhoe Interieur Design een prachtige uitdaging.

Interieur designer Limburg. Hoe werkt het?

Ivanhoe Interieur Design kijkt met een professionele blik naar jeinrichting en draagt de veranderingen aan die ervoor zorgen dat er harmonie in het interieur ontstaat. Ook wanneer je niet het hele interieur wilt aanpassen. Je zult verrast zijn hoeveel je kunt bereiken met weinig middelen en slimme ingrepen. Naast interieur designer werk ik als erkend kleuradviseur van de Flexa Collecties. Voor zowel interieur design als voor kleuradvies maak ik graag een persoonlijke afspraak.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieur designer Limburg

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieur designer Limburg Interieur designer Limburg Interieur designer Limburg

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin