Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Interieurontwerp Sittard

‘Interieurontwerp Sittard: bij de essentie blijven zorgt voor harmonie’

Wil je wonen volgens een persoonlijk en creatief interieurontwerp in Sittard? Wanneer we bij Ivanhoe Interieur Design een interieurontwerp maken, gaan we terug naar de essentie. Met Ivanhoe als kundige en creatieve partij gaan we op onderzoek uit naar wat past bij jouw huis, jouw leven en jouw smaak. Voor de een is de ruimte het uitgangspunt, voor de ander de levensstijl en voor weer een ander een dierbaar meubelstuk of een bepaalde kleur. Niet alleen kijken naar wat de trend is, maar naar wat écht bij jou past. Dat maakt elk interieurontwerp tot maatwerk.

Interieurontwerp Sittard voor particulieren

Eigenaresse Yvonne Gerards, bedient met Ivanhoe Interieur Design voornamelijk de particuliere markt. “Wanneer ik een interieurontwerp maak draait het niet alleen om de ruimte, maar vooral om de mensen die er wonen, leven en werken. Ik ga op zoek naar wensen en kijk creatief naar ruimte en mogelijkheden. Samen met de opdrachtgever, mijn ervaring en een snufje Ivanhoe eigenzinnigheid komen we tot mooi en comfortabel wonen.”

Interieurontwerp Sittard woonkamer tot totaalinrichting

Wonen zoals je wilt en kunnen kiezen wat bij je past. Dat is ons uitgangspunt. Ook wanneer het gaat om jouw interieurontwerp. Wil je een interieurontwerp voor de woonkamer, een studeerkamer of een woonkeuken? Of ga je voor een totaal interieurontwerp?

Voor de regio Limburg is Ivanhoe exclusief Flexa-kleurspecialist. Niet alleen kan ik je veel vertellen over wat kleuren doen voor een interieur, aan de hand van stalen krijg je ook een goed beeld van het effect van kleur in jouw persoonlijke interieurontwerp.

Interieurontwerp Sittard

Ons stappenplan voor een persoonlijk interieurontwerp

Een interieurontwerp is mogelijk voor een enkele ruimte, meestal de woonkamer, maar ook voor de totale inrichting kunt u een interieurontwerp laten maken. Na een uitgebreide intake, bestaande uit de opname van de bestaande situatie, het inmeten van de aanwezige (blijvende) meubels en het maken van foto’s wordt een creatief ontwerp en stappenplan samengesteld. Een kleur- en lichtadvies wordt uitgebreid omschreven en gedocumenteerd met afbeeldingen en kleurstalen. Uit het totaalplaatje ontstaat een voorstel voor aan te schaffen meubelen, verlichting, stoffering en aankleding. Met deze uitgebreide handleiding kun je eenvoudig zelf aan de slag, maar indien gewenst kunnen we ook samen shoppen. Ook kan Ivanhoe de inrichting en de stoffering verzorgen.

Wil je graag weten hoe je samen met Ivanhoe Interieur Design tot een persoonlijk interieur komt? Vul dan vandaag nog het contactformulier in o.v.v. ‘Interieurontwerp Sittard’.

Interieurontwerp Sittard

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg

Interieurontwerp Sittard Interieurontwerp Sittard Interieurontwerp Sittard

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin