Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Kleuradvies Maastricht!

Wordt het tijd uw huis een andere uitstraling te geven maar weet u niet goed waar u kunt beginnen? Kleur in je woning is multifunctioneel. Kleur kan ruimten vergroten of verkleinen, vormen wijzigen, elementen accentueren en vertrekken met elkaar verbinden of juist van elkaar scheiden.

Kleur brengt licht in donkere vertrekken en benadrukt vormen. Door bepaalde kleuren of kleurcombinaties te gebruiken, zet u een harmonische, prettige sfeer neer.

Kies voor kleuradvies van Ivanhoe

Ivanhoe Interieur Design is Erkend Kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg. Ivanhoe geeft kleuradviezen in bouwmarkten maar ook bij u thuis, afgestemd op uw persoonlijke behoeften, leefwijze en smaak, en passend bij uw huis en interieur.

Bekijk onze ruime Flexa collectie vanuit huis. Waar kunt u beter oordelen over de juiste kleur dan bij u thuis op de bank, met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand? De professionele kleuradviseur in Maastricht komt naar u toe.

De adviseur vraagt allereerst naar uw persoonlijke smaak en de sfeer die u wenst in uw huis. Samen bekijken wij de inrichting van uw huis, het licht en de ruimte. Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de stijlsuggesties, kleurenwaaier en grote handgeschilderde kleurstalen. Hiermee krijgt u precies de juiste indruk van het effect van de kleuren in uw huis.

Laat u inspireren!

Laat u inspireren en haal een professionele kleuradviseur in Maastricht in huis! Het is een van de leukste manieren om kleuren te kiezen voor uw huis! Kleur heeft een belangrijke werking op onze geest. Door bepaalde kleuren of kleurcombinaties te gebruiken, zet u een harmonische, prettige sfeer neer.

Kunt u hulp goed gebruiken bij het uitzoeken van de juiste kleurencombinaties? Neem dan contact op, of vul het formulier in op de website!

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest