Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Kleuradvies Maastricht!

‘Kleuradvies Maastricht: kleuren die voor je spreken’

Kleuren spelen een cruciale rol bij het interieurontwerp. Kleuren roepen emoties op en laten de ruimte harmoniëren, energiek, of koel lijken. Dat maakt kleuren en hun invloed multifunctioneel. Kleur kan ruimten vergroten of verkleinen, vormen wijzigen, elementen accentueren en vertrekken met elkaar verbinden of juist van elkaar scheiden. Kleur brengt licht in donkere vertrekken en benadrukt vormen. Voor het bereiken van een harmonische sfeer in het interieur spelen de juiste kleurcombinaties dan ook een belangrijke rol.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Kleuradvies Maastricht; in de lijn van je leven

Kleuren zijn mode onderhevig. Maar simpelweg het nieuwste kleurtje aanbrengen in je interieur is geen goed idee. Juist op een plaats waar je jouw thuisgevoel wilt ervaren, is het belangrijk dat je omringd bent met kleur en sfeer die op elkaar zijn afgestemd. Kleuren die in lijn zijn met de inrichting, in lijn zijn met je leven.

Ivanhoe Interieur Design is erkend kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg. Ivanhoe geeft kleuradviezen in bouwmarkten, maar ook bij u thuis.

  • Interieur kleuradvies Maastricht e.o.
  • Erkend kleuradviseur Flexa collecties
  • Kleuradvies Maastricht en interieuradvies

Thuis kijken en proberen

Waar kunt u beter oordelen over de juiste kleur dan bij u thuis op de bank, met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand? Professionele kleuradviseur Maastricht en interieurdesigner Yvonne Gerards komt daarom naar u toe. “Als adviseur vraag ik allereerst naar de persoonlijke smaak en ga het gesprek aan over woonwensen en de sfeer die gewenst is. Ik neem mensen mee op een tour door hun eigen woning, bezien door de ogen van een kleuradviseur. Vaak geeft dit verrassende inzichten om anders te kijken naar lichtinval en de effecten die je met kleur kunt gebruiken. Daarna ga ik aan de slag met stijlsuggesties aan de hand van een kleurenwaaier en grote handgeschilderde kleurstalen. Dit geeft een goed indruk wat kleuren kunnen doen voor een ruimte.”

Kleuradvies Maastricht, laat u inspireren

Laat u voor interieur- en kleuradvies in Maastricht inspireren door Ivanhoe Interieur Design. Kennis, ervaring, enthousiasme, ‘out of the box thinking’, goed smaak en lef zijn de mooiste mix om kleur te brengen in je leven en interieur. Kunt u hulp goed gebruiken bij het uitzoeken van de juiste kleurencombinaties? Neem dan contact op, of vul het formulier in op de website o.v.v. ‘Kleuradvies Maastricht’.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Kleuradvies Maastricht

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht

Kleuradvies Maastricht Kleuradvies Maastricht Kleuradvies Maastricht

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin