Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieuradvies zuid limburg

Heeft u een nieuwe woning gekocht en kunt u bij de inrichting hiervan wel wat hulp gebruiken van een interieur adviseur in Zuid Limburg? Of weet u niet goed wat u met de inrichting van uw huidige woning aan moet? Dan bent u bij Ivanhoe Interieur Design aan het juiste adres. Van interieur design tot interieur make over en van kleur- en lichtadvies tot verkoopstyling, ik help u er graag mee.

Over Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is oprichter van Ivanhoe Interieur Design. Ik ben al vele jaren actief in het interieurvak en ga graag aan de slag met het ontwerpen van zowel kleine als grote interieurs. De uitdaging in het vak van interieur adviseur is om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Ik help u het interieur van uw woning die uitstraling te geven die u wenst. Mijn expertises liggen in de volgende gebieden:

  • Interieur ontwerp
  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling

Over mijn werkwijze

Wanneer u kiest voor Ivanhoe Interieur Design kom ik bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en hoor ik graag wat uw wensen zijn. Om een duidelijk beeld van de gewenste stijl en sfeer te krijgen verzamelt u beeldmateriaal wat dient als basis voor uw persoonlijke moodboard. Aan de hand daarvan kan ik er voor zorgen dat het uiteindelijke resultaat aan uw wensen voldoet.

Wanneer het ontwerp klaar is kan Ivanhoe Interieur Design u helpen met de uitvoering. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik de inrichting van een nieuw huis van A tot Z kan verzorgen.

Ja, ik zoek een interieur adviseur in Zuid Limburg

Kunt u niet wachten totdat uw woning eindelijk de sfeer en de uitstraling heeft die u altijd al gewenst heeft? Bent u om deze reden nog op zoek naar een interieur adviseur in Zuid Limburg? Neem dan vandaag nog contact op met Ivanhoe Interieur Design. Ik help u graag verder met de styling en inrichting van uw woning.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest