Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieuradvies Zuid-Limburg

‘Interieuradvies Zuid-Limburg: van kleuradvies tot totaalinrichting’

Mijn naam is Yvonne Gerards, oprichter van Ivanhoe Interieur Design. Ik ben al vele jaren actief op het gebied van woonstyling en interieuradvies in Zuid-Limburg. Mijn stijl is interieurontwerpen maken die perfect aansluiten bij de ruimte en de levensstijl van de bewoners. Ik zie het als uitdaging om met weinig middelen, maar met inzet van creativiteit, out of the box denken en door goed kijken naar de ruimte en mogelijkheden zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Met Ulestraten als thuisbasis verzorg ik interieuradvies in Zuid-Limburg.

  • Interieur advies
  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling

 

Van interieuradvies tot totaalinrichting

De diensten van Ivanhoe Interieur Design omvatten alle aspecten van woninginrichting. Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw, om ruimtelijke planning, om interieurontwerp, een licht of kleurplan. Mijn klanten bestaan voornamelijk uit particulieren die zich naast een passend interieurontwerp ook keuzevrijheid wensen. Aan het eind van het traject bied ik een overzichtelijk interieurontwerp, een handleiding om zelf aan de slag te gaan met de inrichting, maar kan ik ook de uitvoering voor je verzorgen. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie.

Persoonlijk tot in detail

Ivanhoe Interieur Design biedt hands-on interieuradvies afgestemd op de wensen van de klant. Met veel aandacht voor detail vanaf de conceptfase tot voltooiing van een project ontstaan interieurs die zorgen voor het juiste thuisgevoel.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat alle aspect van het interieurontwerp proces, van ruimtelijke planning, tot meubelkeus en van lichtontwerp tot kleurontwerp samenkomen in een uniek en maatwerk ontwerp.

Interieuradvies Zuid-Limburg aan huis

Wanneer je kiest voor Ivanhoe Interieur Design kom ik bij je thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek observeer ik de ruimtes,  kijken we samen naar de mogelijkheden en stel ik veel vragen waardoor ik woonwensen helder krijg. Ter ondersteuning vraag ik mijn opdrachtgevers om beeldmateriaal te verzamelen. Dit brengt ook verborgen woonwensen naar boven en dient mede als basis voor een sfeercollage.

Neem je voor meer informatie en inspiratie telefonisch contact op, of gebruik het contactformulier o.v.v. ‘Interieuradvies Zuid-Limburg’.

Interieuradvies Zuid-Limburg

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieuradvies Zuid-Limburg Interieuradvies Zuid-Limburg Interieuradvies Zuid-Limburg

Contact Opnemen