Interieuradvies Zuid-Limburg

‘Interieuradvies Zuid-Limburg: van kleuradvies tot totaalinrichting’

Mijn naam is Yvonne Gerards, oprichter van Ivanhoe Interieur Design. Ik ben al vele jaren actief op het gebied van interieurontwerp en woonstyling in Zuid-Limburg. Ik maak interieurontwerpen die perfect aansluiten bij jouw woning en jouw levensstijl. Ik zie het als uitdaging om met creativiteit, out of the box denken en goed te kijken naar de ruimtes en mogelijkheden zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Woon je in Zuid-Limburg dan maak ik graag voor jou een mooi interieurontwerp.

  • Interieur advies
  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Interieur ontwerp

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Van interieuradvies tot totaalinrichting

De diensten van Ivanhoe Interieur Design omvatten alle aspecten van woninginrichting. Of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouw, om ruimtelijke indeling, interieurontwerp of een licht- of kleurplan.

Het resultaat is een creatief interieurontwerp, een totaalplan om zelf aan de slag te gaan met de inrichting. Als dat gewenst is, help ik graag met het begeleiden van de uitvoering. Daarbij werk ik (onafhankelijk) samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering, interieurbouw en decoratie.

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Persoonlijk tot in detail

Ivanhoe Interieur Design biedt interieuradvies afgestemd op jouw wensen. Met veel aandacht voor detail vanaf de conceptfase tot voltooiing van een project ontstaan interieurs die zorgen voor het juiste thuisgevoel.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat alle aspecten van totale proces, van het interieurontwerp, de  ruimtelijke indeling, de meubelkeuzes, licht- en kleuren plan samenkomen in een uniek en maatwerk ontwerp.

Bekijk meer van onze projecten

Interieuradvies Zuid-Limburg aan huis

Kies je voor Ivanhoe Interieur Design, dan kom ik graag bij je thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek luister ik naar je wensen, dromen maar ook eventuele problemen in je interieur en observeer ik de ruimtes. We kijken samen naar de mogelijkheden en maken uitgebreid kennis, waardoor ik je woonwensen helder krijg. Ter ondersteuning is beeldmateriaal natuurlijk belangrijk. Pinterest is een geweldige tool hiervoor. Dit brengt ook verborgen woonwensen naar boven en dient mede als basis voor een sfeercollage.

Wil je graag meer informatie en inspiratie neem dan telefonisch contact met me op, of gebruik het contactformulier o.v.v. ‘Interieuradvies Zuid-Limburg’.

Bel: 06 22 71 79 15

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten van interieuradvies?

Als je ons voor interieuradvies inschakelt, maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen de mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de betreffende ruimte(s) gemaakt, meubels opgemeten en indien aanwezig bekijken we plattegronden. Na goedkeuring van de daarop volgende offerte gaan we de slag met het interieurontwerp. Deze wordt gepresenteerd en indien gewenst realiseren we daarna samen het gemaakte ontwerp.

Welke vragen stelt een interieuradviseur?

Belangrijke informatie voor een interieuradviseur is allereerst de betreffende ruimte, de lichtinval, de vloeren, wanden. Wat moet blijven, wat mag veranderen, de samenstelling van het huishouden, leefwijze, hobbies, voorkeuren voor stijlen, materialen, kleuren etc. eventueel beschikbaar budget. Hoe belangrijk vind je het gebruik van natuurlijke materialen, duurzaamheid.

Hoe bereid ik me voor op een gesprek met een interieuradviseur?

Een plattegrond is een allereerste vereiste. Een bestaande is natuurlijk fijn, maar anders kun je er zelf een maken volgens meetinstructies. Ga alvast op zoek naar beeldmateriaal, maak daar een een moodboard van of gebruik bijvoorbeeld Pinterest. Denk goed na over wat je wil en vooral ook wat je absoluut niet wil. Waar heb je ideeën over en waar kom je absoluut zelf niet uit.

Is het het waard om met een interieuradviseur te werken?

Als je twijfelt over stijlen, afmetingen, kleuren etc. etc. is het inschakelen van een interieuradviseur dubbel en dwars het geld waard. Hoe vaak worden er geen items gekocht die het achteraf net niet zijn en niet het resultaat bereiken dat je graag wil. Je blijft jaren ronddwalen in dat je het anders wil, maar hoe dan? De interieuradviseur is een professional in het bedenken van mooie inrichtingen en kan je  helpen om te bereiken wat je graag wilt. Een fijn interieur dat bij je past.