Interieur design
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies
Projecten

Interieuradvies Zuid-Limburg

‘Interieuradvies Zuid-Limburg: van kleuradvies tot totaalinrichting’

Mijn naam is Yvonne Gerards, oprichter van Ivanhoe Interieur Design. Ik ben al vele jaren actief op het gebied van woonstyling en interieuradvies in Zuid-Limburg. Mijn stijl is interieurontwerpen maken die perfect aansluiten bij de ruimte en de levensstijl van de bewoners. Ik zie het als uitdaging om met weinig middelen, maar met inzet van creativiteit, out of the box denken en door goed kijken naar de ruimte en mogelijkheden zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Met Ulestraten als thuisbasis verzorg ik interieuradvies in Zuid-Limburg.

  • Interieur advies
  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Van interieuradvies tot totaalinrichting

De diensten van Ivanhoe Interieur Design omvatten alle aspecten van woninginrichting. Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw, om ruimtelijke planning, om interieurontwerp, een licht of kleurplan. Mijn klanten bestaan voornamelijk uit particulieren die zich naast een passend interieurontwerp ook keuzevrijheid wensen. Aan het eind van het traject bied ik een overzichtelijk interieurontwerp, een handleiding om zelf aan de slag te gaan met de inrichting, maar kan ik ook de uitvoering voor je verzorgen. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie.

Persoonlijk tot in detail

Ivanhoe Interieur Design biedt hands-on interieuradvies afgestemd op de wensen van de klant. Met veel aandacht voor detail vanaf de conceptfase tot voltooiing van een project ontstaan interieurs die zorgen voor het juiste thuisgevoel.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat alle aspect van het interieurontwerp proces, van ruimtelijke planning, tot meubelkeus en van lichtontwerp tot kleurontwerp samenkomen in een uniek en maatwerk ontwerp.

Interieuradvies Zuid-Limburg aan huis

Wanneer je kiest voor Ivanhoe Interieur Design kom ik bij je thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek observeer ik de ruimtes,  kijken we samen naar de mogelijkheden en stel ik veel vragen waardoor ik woonwensen helder krijg. Ter ondersteuning vraag ik mijn opdrachtgevers om beeldmateriaal te verzamelen. Dit brengt ook verborgen woonwensen naar boven en dient mede als basis voor een sfeercollage.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem je voor meer informatie en inspiratie telefonisch contact op, of gebruik het contactformulier o.v.v. ‘Interieuradvies Zuid-Limburg’.

Wat kun je verwachten van interieuradvies?

Als je ons voor interieuradvies inschakelt, maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen de mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de betreffende ruimte(s) gemaakt, meubels opgemeten en indien aanwezig bekijken we plattegronden. Na goedkeuring van de daarop volgende offerte gaan we de slag met het interieurontwerp. Deze wordt gepresenteerd en indien gewenst realiseren we daarna samen het gemaakte ontwerp.

Welke vragen stelt een interieuradviseur?

Belangrijke informatie voor een interieuradviseur is allereerst de betreffende ruimte, de lichtinval, de vloeren, wanden. Wat moet blijven, wat mag veranderen, de samenstelling van het huishouden, leefwijze, hobbies, voorkeuren voor stijlen, materialen, kleuren etc. eventueel beschikbaar budget. Hoe belangrijk vind je het gebruik van natuurlijke materialen, duurzaamheid.

Hoe bereid ik me voor op een gesprek met een interieuradviseur?

Een plattegrond is een allereerste vereiste. Een bestaande is natuurlijk fijn, maar anders kun je er zelf een maken volgens meetinstructies. Ga alvast op zoek naar beeldmateriaal, maak daar een een moodboard van of gebruik bijvoorbeeld Pinterest. Denk goed na over wat je wil en vooral ook wat je absoluut niet wil. Waar heb je ideeën over en waar kom je absoluut zelf niet uit.

Is het het waard om met een interieuradviseur te werken?

Als je twijfelt over stijlen, afmetingen, kleuren etc. etc. is het inschakelen van een interieuradviseur dubbel en dwars het geld waard. Hoe vaak worden er geen items gekocht die het achteraf net niet zijn en niet het resultaat bereiken dat je graag wil. Je blijft jaren ronddwalen in dat je het anders wil, maar hoe dan? De interieuradviseur is een professional in het bedenken van mooie inrichtingen en kan je  helpen om te bereiken wat je graag wilt. Een fijn interieur dat bij je past.

Interieuradvies Zuid-Limburg

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieuradvies Zuid-Limburg Interieuradvies Zuid-Limburg Interieuradvies Zuid-Limburg