Interieur make over

Een nieuwe inrichting of een totale interieur make over

Is je woning toe aan een nieuwe inrichting? Een totale interieur make over? Je hebt geen idee waar te beginnen? Eens in de zoveel tijd heeft je interieur een nieuwe impuls nodig. Een modernere uitstraling, een andere sfeer of een andere stijl. Zonder direct nieuwe meubels aan te schaffen of handenvol geld uit te geven aan accessoires.
Waarschijnlijk heb je zelf al vaker met meubels geschoven in een poging de woonkamer, eetkamer of slaapkamer te veranderen. Of heb je de ruimte een oppepper proberen te geven met een nieuwe kleur op de muren en andere accessoires. Is het resultaat het toch nét niet?

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Een nieuwe uitstraling voor uw interieur

Ivanhoe Interieur Design helpt je het interieur van je huis de uitstraling te geven die je wenst. Je zult verrast zijn hoeveel je kunt bereiken met weinig middelen en een paar slimme ingrepen!

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Frisse ideeën voor uw interieur

Ivanhoe Interieur Design geeft je frisse ideeën om je interieur een nieuwe  look te geven. We kijken met een professionele blik naar je inrichting en dragen nét die veranderingen aan die het verschil maken.

Bekijk meer van onze projecten

Benieuwd wat er allemaal kan met je interieur?

Neem contact op met Ivanhoe Interieur Design om de mogelijkheden te bespreken.

Ivanhoe Interieur Design werkt samen met diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie.

Bel: 06 22 71 79 15

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.