Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieur make over

Een nieuwe inrichting of een totale interieur make over

Is uw woning toe aan een nieuwe inrichting? Of zelfs aan een totale interieur make over? Maar heeft u geen idee waar te beginnen? Eens in de zoveel tijd heeft uw interieur een nieuwe impuls nodig. Een modernere uitstraling, een andere sfeer, een andere stijl. Zonder direct nieuwe meubels aan te schaffen of handenvol geld uit te geven aan accessoires.

Waarschijnlijk heeft u zelf al vaker met meubels geschoven in een poging de woonkamer of slaapkamer te veranderen. Of heeft u de ruimte een oppepper proberen te geven met een nieuwe kleur op de muren en andere accessoires. Is het resultaat het toch nét niet?

Een nieuwe uitstraling voor uw interieur

Ivanhoe Interieur Design helpt u het interieur van uw huis de uitstraling te geven die u wenst. U zult verrast zijn hoeveel u kunt bereiken met weinig middelen en een paar slimme ingrepen!

Frisse ideeën voor uw interieur

Ivanhoe Interieur Design geeft u frisse ideeën om uw interieur een nieuwe  look te geven. We kijken met een professionele blik naar uw inrichting en dragen nét die veranderingen aan die het verschil maken.

Benieuwd wat er allemaal kan met uw interieur?

Neem contact op met Ivanhoe Interieur Design om de mogelijkheden te bespreken.

Ivanhoe Interieur Design werkt samen met diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie.