Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Interieuradvies Sittard

‘Interieuradvies Sittard: kleur, lijn en harmonie passend bij hoe je wilt leven’

Met een jarenlange ervaring, creativiteit, een vleugje eigenwijsheid en veel gevoel voor persoonlijke wensen komen we bij Ivanhoe Interieur Design tot een bruikbaar en persoonlijke interieuradvies. Precies volgens wens, met creatieve ideeën en passend binnen budget.

  • Interieuradvies Sittard particulieren
  • Interieusadvies Sittard van kamer tot totale woning
  • Kleuradvies
  • Lichtplan
  • Persoonlijk,creatief en passend

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Ivanhoe Interieur Design, voor interieuradvies in Sittard e.o. is het bedrijf van Yvonne Gerards. Op basis van jarenlange ervaring, out of the box thinking, gevoel voor humor en respect voor de wensen van haar opdrachtgevers komt ze tot maatwerk interieuradvies.

”Een passend interieuradvies draait niet om het nadoen of volgen van een trend. Bij goed interieuradvies tellen de persoonlijke eigenschappen, de persoonlijke wensen van de bewoners, hun leefstijl, het beschikbare budget en uiteraard de -verborgen – mogelijkheden van de ruimte(n). Allemaal sterk persoonlijk bepaalde elementen die niet terug te vinden zijn in de mooie foto’s van magazines. Het juiste interieuradvies stel ik met mijn klanten samen door goed te luisteren en kijken naar wensen en mogelijkheden.”

Interieuradvies Sittard

Interieuradvies Sittard stap-voor-stap

Elk interieuradvies begint met een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever thuis. Gaat het om nieuwbouw dan bezoeken we ook de locatie. Dit om een goed beeld te krijgen van het vertrekpunt en de mogelijkheden. Door wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen ontstaat een creatief ontwerp, dat inzichtelijk wordt gemaakt door middel van een uitgeschreven stappenplan. Aangevuld met een plattegrond en indien van toepassing een kleuradvies, lichtplan en sfeercollage. Voor veel opdrachtgevers is dit voldoende om zelf mee aan de slag te gaan. Maar het is ook mogelijk om shopassistentie, de inrichting en de stoffering door Ivanhoe te laten verzorgen.

Wil je graag weten hoe jouw persoonlijke interieuradvies Sittard door Ivanhoe Interieur Design er uitziet? Wil je in je huis aan de slag, maar heb je behoefte aan creatieve input of een totaalontwerp? Vul dan vandaag nog het contactformulier in o.v.v. ‘Interieuradvies Sittard’.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Wat kun je verwachten van interieuradvies?

Als je ons voor interieuradvies inschakelt, maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen de mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de betreffende ruimte(s) gemaakt, meubels opgemeten en indien aanwezig bekijken we plattegronden. Na goedkeuring van de daarop volgende offerte gaan we de slag met het interieurontwerp. Deze wordt gepresenteerd en indien gewenst realiseren we daarna samen het gemaakte ontwerp.

Welke vragen stelt een interieuradviseur?

Belangrijke informatie voor een interieuradviseur is allereerst de betreffende ruimte, de lichtinval, de vloeren, wanden. Wat moet blijven, wat mag veranderen, de samenstelling van het huishouden, leefwijze, hobbies, voorkeuren voor stijlen, materialen, kleuren etc. eventueel beschikbaar budget. Hoe belangrijk vind je het gebruik van natuurlijke materialen, duurzaamheid.

Hoe bereid ik me voor op een gesprek met een interieuradviseur?

Een plattegrond is een allereerste vereiste. Een bestaande is natuurlijk fijn, maar anders kun je er zelf een maken volgens meetinstructies. Ga alvast op zoek naar beeldmateriaal, maak daar een een moodboard van of gebruik bijvoorbeeld Pinterest. Denk goed na over wat je wil en vooral ook wat je absoluut niet wil. Waar heb je ideeën over en waar kom je absoluut zelf niet uit.

Is het het waard om met een interieuradviseur te werken?

Als je twijfelt over stijlen, afmetingen, kleuren etc. etc. is het inschakelen van een interieuradviseur dubbel en dwars het geld waard. Hoe vaak worden er geen items gekocht die het achteraf net niet zijn en niet het resultaat bereiken dat je graag wil. Je blijft jaren ronddwalen in dat je het anders wil, maar hoe dan? De interieuradviseur is een professional in het bedenken van mooie inrichtingen en kan je  helpen om te bereiken wat je graag wilt. Een fijn interieur dat bij je past.

Interieuradvies Sittard

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg

Interieuradvies Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Sittard

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin