Interieuradvies Limburg

‘Interieuradvies Limburg; balans in uw interieur’

Heeft u wel eens gedacht aan een persoonlijk interieuradvies? Past uw interieur niet bij wie u bent, of komt u zelf niet tot het optimale resultaat? Ivanhoe Interieur Design, interieuradvies Limburg, creëert woonsferen, uniek als haar opdrachtgevers zelf. Door te luisteren, te observeren worden op basis van met creativiteit, interieur- en kleurenkennis verrassende woonmogelijkheden gecreëerd.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieuradvies Limburg

Yvonne Gerards het creatieve brein van Ivanhoe Interieur Design. Bij kleine en grote interieurprojecten komt ik op basis van creativiteit, kennis, goede smaak en liefde voor design tot het juiste interieuradvies. Wat wil ik bereiken is dat je keer op keer met een brede, tevreden glimlach van je interieur geniet.

“Interieur design is geslaagd wanneer de inrichting net die finishing touch heeft die het interieur verrassend, comfortabel en persoonlijk maakt. Daarbij kun je groot denken, maar dat hoeft niet. Ik zet mijn ervaring, creativiteit en kennis graag in om jou mooier te laten wonen. Van kleine aanpassingen tot totaalinrichting. Wanneer iemand kiest voor interieuradvies in Limburg, het werkgebied van Ivanhoe, fungeer ik als goed geïnformeerd verlengstuk dat aansluit op jouw smaak.”

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

De meerwaarde van interieuradvies Limburg door Ivanhoe

Een interieur dat persoonlijkheid reflecteert, is een interieur waar je je thuis voelt. Professioneel interieuradvies is een goede methode om het optimale thuisgevoel te creëren. Er zijn een aantal uitgesproken momenten waarbij goed interieuradvies het verschil kan maken. Wanneer u gaat samenwonen bijvoorbeeld, en twee interieurs tot één mooi geheel samen moeten komen. Wanneer u een nieuwe woning gaat betrekken, of wanneer u tevreden bent met uw huis, maar niet met de inrichting.

Laat u verrassen over wat Ivanhoe voor uw inrichting kan doen!

  • Interieur advies Limburg
  • kleur- en lichtadvies
  • Interieur ontwerp
  • Interieur make-over
  • Inrichting tips
  • Verkoopstyling

Bekijk meer van onze projecten

Interieuradvies Limburg, kleur en licht

Yvonne Gerards, oprichtster en eigenaresse van Ivanhoe Interieur:

“Bij een interieuradvies denken veel mensen aan ander meubilair of een nieuwe indeling van de ruimte, maar ook kleur en licht bepalen in hoge mate de sfeer in een ruimte. Ik denk hierbij graag out of te box. In mijn werk ben ik creatief, eerlijk, flexibel, eigenwijs, en werk ik met een dosis humor. Zo geef ik opdrachtgevers die bij mij komen voor interieuradvies in Limburg veel nieuwe inzichten. Het is mijn doel mensen anders naar ruimten te laten kijken. Een persoonlijk interieuradvies maakt namelijk écht het verschil!”

Informatieaanvraag interieuradvies Limburg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dit kan door Ivanhoe Interieur Design in te huren voor persoonlijke interieuradvies. Vanuit Ulestraten werk ik in heel Limburg. Bij vragen of een aanvraag voor interieuradvies kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen o.v.v. ‘Interieuradvies Limburg’. Ik kijk uit naar uw reactie!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten van interieuradvies?

Als je ons voor interieuradvies inschakelt, maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen de mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de betreffende ruimte(s) gemaakt, meubels opgemeten en indien aanwezig bekijken we plattegronden. Na goedkeuring van de daarop volgende offerte gaan we de slag met het interieurontwerp. Deze wordt gepresenteerd en indien gewenst realiseren we daarna samen het gemaakte ontwerp.

Welke vragen stelt een interieuradviseur?

Belangrijke informatie voor een interieuradviseur is allereerst de betreffende ruimte, de lichtinval, de vloeren, wanden. Wat moet blijven, wat mag veranderen, de samenstelling van het huishouden, leefwijze, hobbies, voorkeuren voor stijlen, materialen, kleuren etc. eventueel beschikbaar budget. Hoe belangrijk vind je het gebruik van natuurlijke materialen, duurzaamheid.

Hoe bereid ik me voor op een gesprek met een interieuradviseur?

Een plattegrond is een allereerste vereiste. Een bestaande is natuurlijk fijn, maar anders kun je er zelf een maken volgens meetinstructies. Ga alvast op zoek naar beeldmateriaal, maak daar een een moodboard van of gebruik bijvoorbeeld Pinterest. Denk goed na over wat je wil en vooral ook wat je absoluut niet wil. Waar heb je ideeën over en waar kom je absoluut zelf niet uit.

Is het het waard om met een interieuradviseur te werken?

Als je twijfelt over stijlen, afmetingen, kleuren etc. etc. is het inschakelen van een interieuradviseur dubbel en dwars het geld waard. Hoe vaak worden er geen items gekocht die het achteraf net niet zijn en niet het resultaat bereiken dat je graag wil. Je blijft jaren ronddwalen in dat je het anders wil, maar hoe dan? De interieuradviseur is een professional in het bedenken van mooie inrichtingen en kan je  helpen om te bereiken wat je graag wilt. Een fijn interieur dat bij je past.