Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieuradvies Limburg

Woont u in Limburg en kan uw interieur wel een opfrisser gebruiken? Heeft u wel eens gedacht aan een persoonlijk interieuradvies bij u thuis in Limburg? Dan kunt u daarna voor eens en altijd zeggen dat u eindelijk het interieur heeft dat volledig naar uw wens is en perfect uw smaak uitdrukt. Ivanhoe Interieur Design helpt u graag om uw interieur helemaal perfect voor u in te richten door middel van een interieuradvies in Limburg. Yvonne Hogeweg Gerards is oprichtster en eigenaresse van Ivanhoe Interieur Design. Hoe klein of groot uw aanvraag ook is, ik geef u graag interieuradvies, zodat u elke keer met een brede glimlach de betreffende ruimte(s) in stapt.

Ik ben een expert op het gebied van interieur design en geef uw inrichting net die finishing touch die het nu mist. Van kleine aanpassingen tot een hele make-over: wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design helpt u graag met een persoonlijk interieuradvies!

De meerwaarde van een interieuradvies

Met een interieur kunt u uitstralen en vertellen wie u bent en waar u voor staat. Een interieur kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Wanneer twee interieurstijlen door bijvoorbeeld samen te zijn gaan wonen, gemixt geraakt zijn, kan dit goed uitpakken of juist niet. Als u samen met uw partner een eenduidige stijl en een passend interieur voor jullie allebei wilt samenstellen, zal u veel hebben aan een interieuradvies in Limburg. Ik kan door mijn jarenlange ervaring in het interieurvak goed advies geven op de volgende gebieden:

  • Kleur- en lichtadvies
  • Interieur design
  • Verkoopstyling
  • Interieur make-over
  • Huisinrichting tips

Onderschat de kracht van kleur en licht in een ruimte absoluut niet. Bij een interieuradvies denken veel mensen aan ander meubilair of een nieuwe indeling van de ruimte. Ook daarover geef ik zeker wel interieuradvies, maar kleur en licht bepalen vaak in grote lijnen de sfeer in een ruimte. Deze kunnen een ruimte volledig tot zijn recht laten komen en dat is natuurlijk wat ik voor u ook wil bereiken door mijn kijk erop te delen. Ik doe dit middels open communicatie en denk graag out of te box. In mijn werk ben ik creatief, eerlijk, flexibel en eigenwijs en een goede dosis humor ontbreekt mij ook niet. Ook voor lever ik graag persoonlijk maatwerk af met een interieuradvies in Limburg. U zult zien dat u veel nieuwe inzichten krijgt en dat ik u aan het denken zet en u anders naar de ruimte laat kijken. Kortom: aan een persoonlijk interieuradvies heeft u echt iets! Iedereen wil toch gelukkig zijn in zijn of haar eigen woning?

Vraag uw interieuradvies op maat aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Laat Ivanhoe Interieur Design uw ogen openen met een interieuradvies in Limburg. Neem geheel vrijblijvend contact op met Ivanhoe Interieur Design en laat mij u helpen de wooninrichting waar u van droomt te verwezenlijken. Ik ga graag met u in gesprek over alle mogelijkheden en kijk uit naar uw wensen!

Contact Opnemen
facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest

Stel je vraag

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl