Interieur design
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies
Projecten

Interieuradvies Limburg

‘Interieuradvies Limburg; balans in uw interieur’

Heeft u wel eens gedacht aan een persoonlijk interieuradvies? Past uw interieur niet bij wie u bent, of komt u zelf niet tot het optimale resultaat? Ivanhoe Interieur Design, interieuradvies Limburg, creëert woonsferen, uniek als haar opdrachtgevers zelf. Door te luisteren, te observeren worden op basis van met creativiteit, interieur- en kleurenkennis verrassende woonmogelijkheden gecreëerd.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieuradvies Limburg, het verlengstuk van uw smaak

Yvonne Gerards is oprichtster en eigenaresse van Ivanhoe Interieur Design. Bij kleine en grote interieurprojecten komt ze op basis van creativiteit, kennis, goede smaak en liefde voor design tot het juiste interieuradvies. Yvonne’s doel: klanten die keer op keer met een brede, tevreden glimlach van hun interieur genieten.

“Interieur design is geslaagd wanneer de inrichting net die finishing touch heeft die het interieur verrassend, comfortabel en persoonlijk maakt. Daarbij kun je groot denken, maar dat hoeft niet. Ik zet mijn ervaring, creativiteit en kennis graag in om mensen mooier te laten wonen. Van kleine aanpassingen tot totaalinrichting. Wanneer iemand kiest voor interieuradvies in Limburg, het werkgebied van Ivanhoe, fungeer ik als goed geïnformeerd verlengstuk dat aansluit op de smaak van de opdrachtgever.”

De meerwaarde van interieuradvies Limburg door Ivanhoe

Een interieur dat persoonlijkheid reflecteert, is een interieur waar je je thuis voelt. Professioneel interieuradvies is een goede methode om het optimale thuisgevoel te creëren. Er zijn een aantal uitgesproken momenten waarbij goed interieuradvies het verschil kan maken. Wanneer u gaat samenwonen bijvoorbeeld, en twee interieurs tot één mooi geheel samen moeten komen. Wanneer u een nieuwe woning gaat betrekken, of wanneer u tevreden bent met uw huis, maar niet met de inrichting.

Laat u verrassen over wat Ivanhoe voor uw inrichting kan doen!

  • Interieur advies Limburg
  • kleur- en lichtadvies
  • Interieur ontwerp
  • Interieur make-over
  • Inrichting tips
  • Verkoopstyling

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieuradvies Limburg, kleur en licht

Yvonne Gerards, oprichtster en eigenaresse van Ivanhoe Interieur:

“Bij een interieuradvies denken veel mensen aan ander meubilair of een nieuwe indeling van de ruimte, maar ook kleur en licht bepalen in hoge mate de sfeer in een ruimte. Ik denk hierbij graag out of te box. In mijn werk ben ik creatief, eerlijk, flexibel, eigenwijs, en werk ik met een dosis humor. Zo geef ik opdrachtgevers die bij mij komen voor interieuradvies in Limburg veel nieuwe inzichten. Het is mijn doel mensen anders naar ruimten te laten kijken. Een persoonlijk interieuradvies maakt namelijk écht het verschil!”

Informatieaanvraag interieuradvies Limburg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dit kan door Ivanhoe Interieur Design in te huren voor persoonlijke interieuradvies. Vanuit Ulestraten werk ik in heel Limburg. Bij vragen of een aanvraag voor interieuradvies kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen o.v.v. ‘Interieuradvies Limburg’. Ik kijk uit naar uw reactie!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieuradvies Limburg

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieuradvies Limburg Interieuradvies Limburg Interieuradvies Limburg