Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieuradvies Limburg

Woont u in Limburg en kan uw interieur wel een opfrisser gebruiken? Heeft u wel eens gedacht aan een persoonlijk interieuradvies bij u thuis in Limburg? Dan heeft u daarna eindelijk het interieur dat volledig naar uw wens is en perfect uw smaak uitdrukt.

Ivanhoe Interieur Design helpt u graag om uw interieur helemaal perfect voor u in te richten door middel van een interieuradvies in Limburg. Yvonne Gerards is oprichtster en eigenaresse van Ivanhoe Interieur Design. Hoe klein of groot uw aanvraag ook is, ik geef u graag interieuradvies, zodat u elke keer met een brede glimlach de betreffende ruimte(s) in stapt.

Ik ben een expert op het gebied van interieur design en geef uw inrichting net die finishing touch die het nu mist. Van kleine aanpassingen tot een hele make-over: wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design helpt u graag met een persoonlijk interieuradvies!

De meerwaarde van een interieuradvies

Met een interieur kunt u uitstralen en vertellen wie u bent en waar u voor staat. Een interieur kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Wanneer twee interieurstijlen doordat u bijvoorbeeld bent gaan samen bent gaan wonen, samengevoegd zijn, kan dit goed uitpakken of juist niet. Als u samen met uw partner een eenduidige stijl en een passend interieur voor jullie allebei wilt, zal een interieuradvies u hierbij helpen. Ik kan door mijn jarenlange ervaring in het interieurvak goed advies geven op de volgende gebieden:

  • Interieur ontwerp
  • Interieur make-over
  • kleur- en lichtadvies
  • Inrichting tips
  • Verkoopstyling

Onderschat de kracht van kleur en licht in een ruimte niet. Bij een interieuradvies denken veel mensen aan ander meubilair of een nieuwe indeling van de ruimte, maar kleur en licht bepalen mede de sfeer in een ruimte. Ik denk hierbij graag out of te box.

In mijn werk ben ik creatief, eerlijk, flexibel, eigenwijs, met een dosis humor. U zult zien dat u veel nieuwe inzichten krijgt en dat ik u aan het denken zet en anders naar de ruimtes laat kijken. Kortom: aan een persoonlijk interieuradvies maakt het verschil! 

Vraag uw interieuradvies op maat aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Laat Ivanhoe Interieur Design uw ogen openen met een interieuradvies in Limburg. Neem geheel vrijblijvend contact op met Ivanhoe Interieur Design en laat mij u helpen de wooninrichting waar u van droomt te verwezenlijken. Ik ga graag met u in gesprek over alle mogelijkheden en kijk uit naar uw reactie!

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest