Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Interieur Design Maastricht

‘Interieur Design Maastricht: samenwerken aan uw persoonlijke woonbeleving’

Met Ivanhoe Interieur Design open je deuren om te wonen in je eigen unieke en creatieve sfeer. Met enthousiasme en innovatieve ideeën creëren we de best mogelijke oplossingen waarmee wonen in Maastricht nog mooier wordt. Ook met jaren ervaring is het keer op keer weer een genoegen om samen tot een mooi eindresultaat te komen. We luisteren naar je wensen en vormen deze om tot een unieke en persoonlijke woonbeleving.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Wanneer kiezen voor Interieur Design Maastricht

Wat is een goed moment om te kiezen voor interieur design? Het antwoord is elk moment! De drempel hoeft niet hoog te zijn. Ook met kleine aanpassingen kun je veel bereiken. Waar een interieur designer mee helpt is geïnspireerd raken, het krijgen van een frisse blik en het openstaan voor creatieve ideeën. Interieur design gaat ook om kennis van licht, materiaal, kleurgebruik en inzicht in hoe ruimte en objecten op elkaar werken. We voegen wensen, kennis en nieuwe mogelijkheden samen. Al deze elementen vormen de basis voor uw nieuwe interieur.

  • Interieur Design Maastricht van kamer tot totaalconcept
  • Interieur Design Maastricht make-over, restyling
  • Kleur- en lichtadvies
  • Interieurplan
  • Interieur shopping advies

Wooninrichting Maastricht

Creativiteit in het interieur

Yvonne Gerards is oprichter en eigenaar van Ivanhoe Interieur Design. “De uitdaging in het vak van Interieur designer is om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Ivanhoe staat voor creatief, eerlijk, open communicatie, out of the box, eigenwijs, flexibel en een goede dosis humor. Creativiteit in het interieur aanbrengen is de sleutel tot harmonie. Ik maak een inrichtingsplan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering.”

Werkwijze

Het werkgebied van Ivanhoe Interieur Design is Limburg. Kies je voor Ivanhoe Interieur Design, dan kom ik graag bij je thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek luister ik naar je wensen, dromen maar ook eventuele problemen in je interieur en observeer ik de ruimtes. We kijken samen naar de mogelijkheden en maken uitgebreid kennis, waardoor ik je woonwensen helder krijg. Ter ondersteuning is beeldmateriaal natuurlijk belangrijk. Pinterest is een geweldige tool hiervoor. Dit brengt ook verborgen woonwensen naar boven en dient mede als basis voor een sfeercollage.

Na de presentatie van het ontwerp volgt indien gewenst fase 2, de uitvoering. Daarbij werk ik (onafhankelijk) samen met bedrijven op het gebied van stoffering, interieurbouw, meubilering en decoratie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik de inrichting van A tot Z kan verzorgen.

Bent je benieuwd wat Ivanhoe Interieur Design voor je kan betekenen en kun je wel wat hulp gebruiken van een Interieur designer in de buurt van Maastricht? Neemt dan contact met mij op en laat je inspireren!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieur Design Maastricht

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieur Design Maastricht Interieur Design Maastricht Interieur Design Maastricht

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin