Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieur Design Maastricht

Heeft u een nieuwe woning gekocht en kunt u bij de inrichting hiervan wel wat hulp gebruiken van een Interieur designer in de buurt van Maastricht? Dan bent u bij Ivanhoe Interieur Design aan het juiste adres.

Van interieur design tot interieur make over en van kleur- en lichtadvies tot verkoopstyling, ik help u er graag mee. Ivanhoe Interieur Design geeft uw woning net die touch die het nodig heeft en met een professionele aanpak kom ik met verassende en functionele ideeën voor uw huis.

Over Ivanhoe

Yvonne Gerards is oprichter en eigenaar van Ivanhoe Interieur Design. De uitdaging in het vak van Interieur designer is om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. Ivanhoe staat voor creatief, eerlijk, open communicatie, out of the box, eigenwijs, flexibel en een goede dosis humor.

Ik maak voor u graag een plan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Mijn expertises liggen in de volgende gebieden:

  • Interieur ontwerp
  • Interieur Make Over
  • Inrichting advies
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling

Werkwijze

Ivanhoe Interieur Design komt graag bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en hoor ik graag wat uw wensen zijn. U verzamelt, zelf of met hulp, beeldmateriaal wat dient als basis voor uw persoonlijke moodboard.

Zo krijg ik een goed beeld van de gewenste stijl en sfeer en kan ik ervoor zorgen dat het uiteindelijke resultaat daaraan voldoet. Wanneer het ontwerp klaar is gaat Ivanhoe Interieur Design aan de slag met de uitvoering. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik de inrichting van een nieuw huis van A tot Z kan verzorgen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat Ivanhoe Interieur Design voor u kan betekenen en kunt u wel wat hulp gebruiken van een Interieur designer in de buurt van Maastricht? Neemt u dan contact met mij op. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw nieuwe interieur.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest