Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Woninginrichting Maastricht

‘Persoonlijke woninginrichting Maastricht: harmonie geeft het échte thuisgevoel’

Wanneer we aan de slag gaan om de ideale woninginrichting voor onze opdrachtgevers te ontwikkelen gaan we uit van een belangrijk principe. Ongeacht of het gaat om één ruimte of om de hele woning, een woninginrichting is voor ons geslaagd als alle zintuigen aangesproken worden. Bewust of onbewust ervaren: wanneer er harmonie heerst ervaar je het échte thuisgevoel.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Sfeerfactoren

Wat de sfeer en een interieur geslaagd maakt wordt beïnvloed door veel dingen: licht, kleur, akoestiek, de meubels, decoratie en zelfs de temperatuur. Om tot een gelaagd geheel te komen is het dus zaak om alles aan te spreken wat met sfeerfactoren te maken heeft. Wanneer Ivanhoe Interieur Design je adviseert gaan we breed aan de slag en zoeken naar creatieve oplossingen op het gebied van kleur, vorm en materiaal. Zo ontstaat een harmonieus geheel.

Expert in interieur

Ivanhoe Interieur Design is expert op het gebied van interieur design, interieur make over, kleur- en lichtadvies en verkoopstyling. Ivanhoe maakt een plan op maat, adviseert over kleuren, materialen en meubels en regelt desgewenst de totale uitvoering. Turn key project of make over van één ruimte? Ivanhoe komt met verrassende en functionele ideeën en oplossingen voor je huis. We werken in de regio Maastricht/Zuid-Limburg.

Woninginrichting Maastricht

Persoonlijke wensen

Een goed interieurontwerp en een mooie woninginrichting is geen luxe. Waar het om gaat is dat het een interieur de persoonlijkheid van de bewoners zo goed mogelijk gereflecteerd. Niet zomaar trends volgen, maar goed kijken naar wat past bij de bewoners. Daarom begint elke woninginrichting bij Ivanhoe met een persoonlijk gesprek en een uitgebreide intake. Door wensen en mogelijkheden te combineren met een creatieve blik, een flinke brok ervaring en een snufje eigenzinnigheid ontstaat een op maat gemaakt stappenplan. Dit stappenplan vormt, ondersteund met plattegronden, sfeerbeelden, kleur- en lichtadvies een leidraad om de gewenste woninginrichting te realiseren. Liever alles uitbesteden aan Ivanhoe? Shoppingassistentie, maar ook de complete inrichting kun je door ons laten verzorgen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact met ons op en laat je inspireren!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Woninginrichting Maastricht

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg
Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Maastricht

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin