Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Interieurontwerp Maastricht

‘Ivanhoe interieurontwerp Maastricht, ontwerpen om te inspireren’

Een persoonlijke benadering is de eerste stap op weg naar een persoonlijk interieur. Bij Ivanhoe Interieur Design kiezen we voor zo’n persoonlijke benadering. We brengen duidelijke- en verborgen woonwensen in kaart, bespelen het gebruik van de ruimte creatief, geven kleur aan licht, en werpen licht op het juiste kleurgebruik. Zo komen we tot een hands-on interieurontwerp dat aansluit op de levensstijl van de onze opdrachtgevers.

Ivanhoe Interieur Design is het designbureau van Yvonne Gerards, al vele jaren actief op het gebied van interieurontwerp in Maastricht en omgeving. “Door middel van 2d plattegronden, sfeercollages en een stappenplan laat ik mijn opdrachtgevers zien hoe er rust en harmonie in het interieur kan ontstaan. Daarnaast kan het wenselijk zijn een inrichting praktischer in te richten. De juiste kleuren kunnen een ruimte tot leven wekken. Door creatief te zijn en out of the box te denken zorgen alle elementen samen voor een verrassend effect en een weergave van de identiteit van de bewoners. Je écht thuisvoelen. Dat is wat ik mijn opdrachtgevers wil laten beleven.”

  • Persoonlijk interieurontwerp Maastricht
  • Interieurontwerp Maastricht totaalinrichting
  • Kleurontwerpen
  • Lichtontwerpen

Interieurontwerp Maastricht Interieurontwerp Maastricht

Interieurontwerp Maastricht

Elke inrichting is een uitdaging, waarbij ik met zo min mogelijk middelen en aanpassingen zoveel mogelijk probeer te bereiken. In de afgelopen jaren is Ivanhoe Interieur Design uitgegroeid tot een aanbieder van hands-on interieur oplossingen. De Ivanhoe werkwijze resulteert in op maat gemaakte interieurontwerpen die de persoonlijke wensen en levensstijl van mijn opdrachtgevers weergeven. Ben je geïnteresseerd in een interieurontwerp voor je huis in Maastricht? Dan inspireer ik je graag.

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een intakegesprek bij je thuis. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of het formulier op deze site gebruiken o.v.v. ‘interieurontwerp Maastricht’.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieurontwerp Maastricht

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieurontwerp Maastricht Interieurontwerp Maastricht Interieurontwerp Maastricht

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin