Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurontwerp Maastricht

Wilt u graag uw interieur veranderen, maar weet u zelf niet zo goed hoe u moet beginnen? Heeft u net een nieuw huis in Maastricht gekocht en heeft u moeite met de inrichting hiervan?

Bent u daarom op zoek naar een interieurontwerper die voor u een interieurontwerp voor u huis in Maastricht kan maken? Dan bent u bij Ivanhoe Interieur Design precies op de goede plek.

Ivanhoe Interieur Design is dé specialist op het gebied van interieurontwerpen. Ik ga graag voor u aan de slag. Door middel van 2d plattegronden, sfeercollages en een stappenplan laat ik u zien hoe u uw inrichting een totale make-over kan geven, meer rust kunt creëren of uw huis praktisch kunt inrichten.

Wat voor wensen en eisen u ook heeft voor uw interieur, Ivanhoe Interieur Design denkt graag met u mee en voorziet u van persoonlijk advies en hoogwaardig maatwerk voor uw interieur in Maastricht.

Ivanhoe Interieur Design

Ik ben Yvonne Gerards en ben oprichter en eigenaar van Ivanhoe Interieur Design. Door mijn vele jaren ervaring en expertise op het gebeid van inrichting en interieur kan ik u helpen bij het inrichten uw nieuwe- of uw huidige huis. Elke inrichting zie ik als een uitdaging, waarbij ik met zo min mogelijk middelen en aanpassingen zoveel mogelijk probeer te bereiken. Wanneer u een interieurontwerp door Ivanhoe Interieur Design laat maken, dan kunt u altijd rekenen op persoonlijk en deskundig advies.

Ivanhoe Interieur Design is creatief, eerlijk, houd van een open communicatie, denkt out of the box, is eigenwijs, flexibel en een heeft een goede dosis humor. Bij Ivanhoe Interieur Design kunt u terecht voor:

  • Interieurontwerp
  • Inrichting van A tot Z
  • Kleuradvies
  • Interieur make-over
  • Inrichting tips

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een interieurontwerp voor uw huis in Maastricht? Maak dan een afspraak met Yvonne Gerards van Ivanhoe Interieur Design. Ik kom altijd eerst bij u thuis voor een intakegesprek, waarbij we uw wensen en eisen bespreken.

Op deze manier krijg ik een goed beeld van uw huis en persoonlijke sfeer en kan ik aan de slag gaan met uw interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact op met Ivanhoe Interieur Design en samen bekijken we de mogelijkheden voor uw huis!

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest
/