Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Wooninrichting Sittard

‘Wooninrichting Sittard: Ruimte om jezelf te zijn’

Ruimte om jezelf te zijn is een van de grootste luxe van de huidige tijd. Als professioneel en ervaren interieur designer ontwikkelt Ivanhoe jouw persoonlijke wooninrichting Sittard waarmee thuis écht thuis is. Een plaats waar je jezelf kunt zijn. Thuis in een harmonisch interieur met ruimte om te leven hoe jezelf wilt.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Ons uitgangspunt is het ontwikkelen van hoogwaardige wooninrichtingen op basis van persoonlijke wensen en de persoonlijke levensstijl. Dit doen we vanuit onze eigen thuisbasis in Ulestraten in Sittard en Zuid-Limburg. Ivanhoe Interieur Design creëert individuele woonoplossingen voor woon- en werkruimte of verzorgt het de totaal wooninrichting. Uitgangspunt kan een geliefd meubelstuk zijn, het samenvoegen van twee inrichtingen bij samenwonen, de ruimte, de lichtinval… Alles kan ons inspireren om met een creatieve blik het beste uit het interieur te halen.

  • Wooninrichting Sittard woon- en werkruimten
  • Erkend Flexa kleuradviseur voor het perfecte kleuradvies
  • Persoonlijke en creatieve oplossingen

Ivanhoe Interieur Design is het creatieve bureau van Yvonne Gerards: “Ik loop al heel wat jaren mee in dit vak, en het verveelt nooit. Wooninrichting gaat zoveel verder dan het volgen van trends. Het gaat om persoonlijke wensen en het zoeken naar creatieve mogelijkheden. Bij het samenstellen van wooninrichting ontwerpen denk ik out of the box en kan ik het vaak niet laten om humor te verwerken. Wooninrichting mag best een beetje speels zijn. Thuis moet je niet binnen de lijntjes hoeven te blijven.”

wooninrichting sittard

Ivanhoe Interieur Design

Mijn naam is Yvonne Gerards, eigenaresse van Ivanhoe Interieur Design. Details, harmonie en een goed gevoel voor kleuren en stoffen spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een woninginrichting. Wat er fantastisch mooi uitziet in tijdschriften, hoeft niet per se te passen bij het huis van mijn opdrachtgevers. In de vele jaren dat ik dit werk doe ga ik nooit uit van trends, maar kijk ik naar de levensstijl en (soms verborgen) woonwensen van bewoners.

Wooninrichting door Ivanhoe, het stappenplan

De eerste stap op weg naar de door opdrachtgevers gewenste wooninrichting begint bij een bezoek bij de opdrachtgever thuis. De ruimte, lichtinval, het bestaande interieur of de interieurwensen worden uitgebreid in kaart gebracht. Alle input samen vormt het materiaal voor het persoonlijke interieurontwerp. Deze bestaat uit een uitgebreide handleiding met plattegrond en sfeerbeelden, indien gewenst aangevuld met kleuradvies en een lichtplan. Voor veel van onze opdrachtgevers is dit voldoende, maar je kunt ook gebruiken maken van de diensten van Ivanhoe als shoppingpartner. Ook is het mogelijk dat we het totale traject verzorgen. Hiervoor werk ik samen met door mijzelf geselecteerde, betrouwbare woninginrichters en stoffeerders.

Informatie en inspiratie

Ik laat je graag zien hoe je mooier, ruimer of creatiever kunt wonen. Of misschien wel alle drie. Laat je maar inspireren! Neem voor meer informatie en inspiratie telefonisch of via het contactformulier contact me mij op.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Wooninrichting Sittard

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg
Wooninrichting Sittard Wooninrichting Sittard Wooninrichting Sittard

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin