Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Kleur en lichtadvies

Kleur en licht: functioneel en sfeerbepalend in uw woning

Kleur en licht hebben een functie in uw woning, maar dienen ook om een stemming op te roepen, accenten aan te brengen en om een ruimte persoonlijkheid geven. Kleur en licht bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woning. Door slim gebruik te maken van kleur en licht kunt u veel effect bereiken zonder verbouwingen of andere kostbare ingrepen.

Kleur in de woning is multifunctioneel

Kleur in je woning is multifunctioneel. Kleur kan ruimten vergroten of verkleinen, vormen wijzigen, elementen accentueren en vertrekken met elkaar verbinden of juist van elkaar scheiden. Kleur brengt licht in donkere vertrekken en benadrukt vormen. Kleur heeft een belangrijke werking op onze geest. Door bepaalde kleuren of kleurcombinaties te gebruiken, zet u een harmonische, prettige sfeer neer.

Verlichting: een onmisbaar, maar lastig onderdeel van de inrichting

Verlichting is een onmisbaar onderdeel van de inrichting, maar ook een lastig onderdeel. Hoe u uw huis verlicht is van veel factoren afhankelijk. Hoeveel daglicht komt er in de woning binnen? Waar zit u het meest? Waar moet het licht warm en sfeervol zijn en waar heeft u werk- of leeslicht nodig?

Kleur en lichtadvies aan huis

Ivanhoe Interieur Design is Erkend Kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg. Ivanhoe geeft kleuradviezen in bouwmarkten maar ook bij u thuis, afgestemd op uw persoonlijke behoeften, leefwijze en smaak, en passend bij uw huis en interieur. Met een kopje koffie, zittend op de bank of aan de keukentafel, met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand. Waar kunt u tenslotte de nieuwe kleuren voor uw interieur beter kiezen dan thuis?

Interesse in een kleuradvies aan huis (inclusief een Flexa waardebon)? Kijk dan op www.flexa.nl/nl/advies/kleuradvies-aan-huis/