Kleur- en lichtadvies

Kleur en licht: functioneel en sfeerbepalend in je woning

Kleur en licht hebben een functie in je woning, maar dienen ook om een stemming op te roepen, accenten aan te brengen en om een ruimte persoonlijkheid geven. Kleur en licht bepalen voor een groot deel de sfeer in je woning. Door slim gebruik te maken van kleur en licht kun je veel effect bereiken zonder verbouwingen of andere kostbare ingrepen.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Kleur in de woning is multifunctioneel

Kleur in je woning is multifunctioneel. Kleur kan ruimten vergroten of verkleinen, vormen wijzigen, elementen accentueren en vertrekken met elkaar verbinden of juist van elkaar scheiden. Kleur brengt licht in donkere vertrekken en benadrukt vormen. Kleur heeft een belangrijke werking op onze geest. Door bepaalde kleuren of kleurcombinaties te gebruiken, zet je een harmonische, prettige sfeer neer.

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Verlichting: een onmisbaar, maar lastig onderdeel van de inrichting

Verlichting is een onmisbaar onderdeel van de inrichting, maar ook een lastig onderdeel. Hoe je je huis verlicht is van veel factoren afhankelijk. Hoeveel daglicht komt er in de woning binnen? Waar zit je het meest? Waar moet het licht warm en sfeervol zijn en waar heb je werk- of leeslicht nodig?

Bekijk meer van onze projecten

Kleur en lichtadvies aan huis

Ivanhoe geeft kleuradviezen bij je thuis, afgestemd op je persoonlijke behoeften, leefwijze en smaak, en passend bij jouw huis en interieur. Met een kopje koffie, zittend op de bank of aan de keukentafel, met kleurstalen en stijlsuggesties bij de hand. Waar kunt je tenslotte de nieuwe kleuren voor je interieur beter kiezen dan thuis?

Ivanhoe Interieur Design is tevens Erkend Kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg.

Bel: 06 22 71 79 15

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.