Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieuradvies in Maastricht

‘Interieuradvies Maastricht: thuis zijn op zijn mooist’

Thuis is een plaats om te ontspannen, te werken, te koken, te leven… In alle ruimte en vrijheid zoals je dat zelf wilt. Interieuradvies is een prachtig instrument om ‘thuis’ helemaal te laten kloppen. Niet op een manier die de trends dicteren, maar een thuisgevoel dat aansluit bij hoe je wilt leven en de (onverwachte) mogelijkheden die de ruimte biedt.

Ivanhoe Interieur Design geeft interieuradvies in Maastricht e.o. Je kunt daarbij denken aan een professioneel restyling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van uw interieur. Wat je ook wenst, Ivanhoe Interieur Design staat voor je klaar met een persoonlijk advies.

Interieuradvies door Ivanhoe Interieur Design

Het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards. “Met ruimten kun je meer, maar moet je vaak minder dan je denkt. Dat inzichtelijk maken is mijn uitdaging wanneer mensen mij inhuren voor interieuradvies. Mensen zijn vaak verrast hoeveel je kunt bereiken met weinig middelen en slimme ingrepen. Ik kijk met een professionele blik naar interieurs en draag net die veranderingen aan die het verschil maken. Geen copy-paste van geldende trends, maar afgestemd op persoonlijke smaak en woonwensen. Daarnaast ben ik erkend kleuradviseur Flexa Collecties Limburg. Klanten kunnen zowel terecht voor kleuradvies als voor interieuradvies voor hun woning in Maastricht.”

Over Ivanhoe Interieur Design

Ook wanneer je kleuradvies wil helpt Ivanhoe Interieur Design je graag. Ik kom bij je thuis om het kleuradvies af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften, leefwijze, smaak en passend bij jouw huis en interieur. Ivanhoe Interieur Design is erkend kleuradviseur Flexa Collecties en geeft ook kleuradviezen met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand. Ik help je graag met het kiezen van de juiste kleur.

Over Ivanhoe Interieur Design

Elke interieuruitdaging, van interieurontwerp voor een enkele ruimte tot totaalinrichting wordt met enthousiasme, creativiteit en vakkennis aangegaan. Overgoten met een sausje van Ivanhoe eigenzinnigheid ontstaan moderne, heel eigen interieurs die precies aansluiten op uw woonwensen.

Interieuradvies Maastricht door Ivanhoe Interieur Design iets voor u?

Laat je inspireren! Is interieuradvies Maastricht door Ivanhoe Interieur Design iets voor jou? Wil je graag eens met mij om de tafel tijdens een vrijblijvend gesprek? Wil je meer weten over mijn werkwijze, afgeronde projecten of heb je andere vragen? Je bent van harte uitgenodigd contact op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier o.v.v. ‘Interieuradvies Maastricht.’Ik ga graag in gesprek om tot het passende interieur design voor jouw woning te komen.

Interieuradvies Maastricht

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieuradvies Maastricht Interieuradvies Maastricht Interieuradvies Maastricht

Contact Opnemen