Interieuradvies in Maastricht

‘Interieuradvies Maastricht: thuis zijn op zijn mooist’

Thuis is een plaats om te ontspannen, te werken, te koken, te leven… In alle ruimte en vrijheid zoals je dat zelf wilt. Interieuradvies is een prachtig instrument om ‘thuis’ helemaal te laten kloppen. Niet op een manier die de trends dicteren, maar een thuisgevoel dat aansluit bij hoe je wilt leven en de (onverwachte) mogelijkheden die de ruimte biedt.

Ivanhoe Interieur Design geeft interieuradvies in Maastricht e.o. Je kunt daarbij denken aan een professioneel restyling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van uw interieur. Wat je ook wenst, Ivanhoe Interieur Design staat voor je klaar met een persoonlijk advies.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Interieuradvies door Ivanhoe Interieur Design

Het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards. “Met ruimten kun je meer, maar moet je vaak minder dan je denkt. Dat inzichtelijk maken is mijn uitdaging wanneer mensen mij inhuren voor interieuradvies. Mensen zijn vaak verrast hoeveel je kunt bereiken met weinig middelen en slimme ingrepen. Ik kijk met een professionele blik naar interieurs en draag net die veranderingen aan die het verschil maken. Geen copy-paste van geldende trends, maar afgestemd op persoonlijke smaak en woonwensen. Daarnaast ben ik erkend kleuradviseur Flexa Collecties Limburg. Klanten kunnen zowel terecht voor kleuradvies als voor interieuradvies voor hun woning in Maastricht.”

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Over Ivanhoe Interieur Design

Ook wanneer je kleuradvies wil helpt Ivanhoe Interieur Design je graag. Ik kom bij je thuis om het kleuradvies af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften, leefwijze, smaak en passend bij jouw huis en interieur. Ivanhoe Interieur Design is erkend kleuradviseur Flexa Collecties en geeft ook kleuradviezen met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand. Ik help je graag met het kiezen van de juiste kleur.

Bekijk meer van onze projecten

Interieuradvies Maastricht door Ivanhoe Interieur Design iets voor u?

Laat je inspireren! Is interieuradvies Maastricht door Ivanhoe Interieur Design iets voor jou? Wil je graag eens met mij om de tafel tijdens een vrijblijvend gesprek? Wil je meer weten over mijn werkwijze, afgeronde projecten of heb je andere vragen? Je bent van harte uitgenodigd contact op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier o.v.v. ‘Interieuradvies Maastricht.’Ik ga graag in gesprek om tot het passende interieur design voor jouw woning te komen.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten van interieuradvies?

Als je ons voor interieuradvies inschakelt, maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen de mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de betreffende ruimte(s) gemaakt, meubels opgemeten en indien aanwezig bekijken we plattegronden. Na goedkeuring van de daarop volgende offerte gaan we de slag met het interieurontwerp. Deze wordt gepresenteerd en indien gewenst realiseren we daarna samen het gemaakte ontwerp.

Welke vragen stelt een interieuradviseur?

Belangrijke informatie voor een interieuradviseur is allereerst de betreffende ruimte, de lichtinval, de vloeren, wanden. Wat moet blijven, wat mag veranderen, de samenstelling van het huishouden, leefwijze, hobbies, voorkeuren voor stijlen, materialen, kleuren etc. eventueel beschikbaar budget. Hoe belangrijk vind je het gebruik van natuurlijke materialen, duurzaamheid.

Hoe bereid ik me voor op een gesprek met een interieuradviseur?

Een plattegrond is een allereerste vereiste. Een bestaande is natuurlijk fijn, maar anders kun je er zelf een maken volgens meetinstructies. Ga alvast op zoek naar beeldmateriaal, maak daar een een moodboard van of gebruik bijvoorbeeld Pinterest. Denk goed na over wat je wil en vooral ook wat je absoluut niet wil. Waar heb je ideeën over en waar kom je absoluut zelf niet uit.

Is het het waard om met een interieuradviseur te werken?

Als je twijfelt over stijlen, afmetingen, kleuren etc. etc. is het inschakelen van een interieuradviseur dubbel en dwars het geld waard. Hoe vaak worden er geen items gekocht die het achteraf net niet zijn en niet het resultaat bereiken dat je graag wil. Je blijft jaren ronddwalen in dat je het anders wil, maar hoe dan? De interieuradviseur is een professional in het bedenken van mooie inrichtingen en kan je  helpen om te bereiken wat je graag wilt. Een fijn interieur dat bij je past.