Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieuradvies in Maastricht

Heeft u een nieuwe woning gekocht en heeft u moeite met de inrichting ervan? Bent u toe aan een nieuw interieur? Of wilt u uw huidige woning sneller verkopen? Ivanhoe Interieur Design helpt u er graag bij. Deze Interieurstylist in de buurt van Maastricht is expert op het gebied van interieur design en geeft uw woning net die touch die het nodig heeft.

Dit kan door middel van een professioneel restyling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van uw interieur. Wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design staat voor u klaar met een persoonlijk advies.

Advies door Ivanhoe Interieur Design

Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieur. Ivanhoe Interieur Design helpt u het interieur van uw woning de uitstraling te geven die u wenst. U zult verrast zijn hoeveel u kunt bereiken met weinig middelen en slimme ingrepen. Ivanhoe Interieur Design kijkt met een professionele blik naar uw inrichting en draagt net die veranderingen aan die het verschil maken. Met frisse ideeën kunt u uw interieur een hele nieuwe look geven.

Ook wanneer u kleuradvies wil helpt Ivanhoe Interieur Design u graag. Ik kom bij u thuis om uw kleuradvies af te stemmen op uw persoonlijke behoeften, leefwijze, smaak en passend bij uw huis en interieur. Ivanhoe Interieur Design is erkend kleuradviseur Flexa Collecties en geeft ook kleuradviezen met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand. Ik help u graag met het kiezen van de juiste kleur.

Over Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design, al jaren actief in het interieurvak met het ontwerpen van zowel kleine als grote interieurs. Naast Interieurstylist ben ik ook erkend kleuradvieseur Flexa Collecties voor de regio Limburg.

Meer weten?

Wilt u graag iets veranderen aan uw interieur, heeft u kleur- of lichtadvies nodig of wilt u uw woning optimaal presenteren voor de verkoop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Ivanhoe Interieur Design op. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest