Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurstylist Maastricht

Ivanhoe Interieur Design is een expert op het gebied van interieur design en is de interieurstylist voor Maastricht e.o. die met veel raffinement, creativiteit en kennis ruimten hun mooiste interieur geeft. Door goed te luisteren halen we interieurwensen naar boven. Door creatief te zijn komen we tot verrassende optimale resultaten.

Heeft u een nieuwe woning in Maastricht gekocht en wilt u dat het een écht thuis wordt? Met ruimten die zo zijn ingericht dat u zegt; ‘ja! Het klopt!? Of heeft u een bestaande woning in Maastricht, maar bent u toe aan een nieuw interieur? Is er een enkele kamer aan een make-over toe of wilt u aan potentiele kopers van uw huis laten zien wat de mogelijkheden op interieur gebied zijn? Het zijn zomaar wat voorbeelden van woonwensen waar Ivanhoe interieur Design u als interieurstylist in Maastricht mee kan helpen.

Over Ivanhoe

Interieurstylist en eigenaar van Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards.

“Elke ruimte waar ik als interieurstylist Maastricht e.o. mee aan de slag ga kan mijn hart sneller laten kloppen. Zelfs al kan ik terugkijken op heel wat jaren ervaring. Ik ben creatief, eerlijk en open en laat dit ook terugkomen in de samenwerking. Doordat ik uitga van de wensen van mijn opdrachtgevers en de mogelijkheden van de ruimte is elke interieuradvies maatwerk. Naast advies over kleuren, materialen, lichtgebruik en meubels regel ik desgewenst ook de uitvoering van de inrichting of make-over.”

  • Interieurstylist Maastricht
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling
  • Interieur make-over
  • Interieur design

Werkwijze van Ivanhoe Interieur Design

Interieuradvies van Ivanhoe Interieur Design begint met een intakegesprek op locatie. De indruk die dit geeft over de ruimte, lichtval en woonwensen wordt aangevuld met verzameld beeldmateriaal. Na de realisatie van het ontwerp kan gestart worden met de uitvoering. Hiervoor werkt Ivanhoe Interieur Design samen experts op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Opdrachtgevers kunnen met het interieurontwerp als leidraad zelf een afspraak inplannen of kiezen voor een gezamenlijke afspraak met Ivanhoe.

Informatieaanvraag Interieurstylist Maastricht

Bent u benieuwd wat Ivanhoe Interieur Design voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Yvonne.

Interieurstylist Maastricht

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieurstylist Maastricht Interieurstylist Maastricht Interieurstylist Maastricht