Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurstylist Maastricht

Heeft u een nieuwe woning gekocht en heeft u moeite met de inrichting ervan? Bent u toe aan een nieuw interieur? Of wilt u uw huidige woning sneller verkopen? Dan doet u er goed aan om de hulp van een interieurstylist in Maastricht in te schakelen. Ivanhoe Interieur Design is zo’n stylist. Ik ben expert op het gebied van interieur design en geef uw woning net die touch die het nodig heeft. Of u nu een compleet nieuwe inrichting wilt of een paar kleine aanpassingen. Wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design staat voor u klaar met een persoonlijk advies.

Over Ivanhoe

Yvonne Gerards Hogeweg is oprichter en eigenaar van Ivanhoe Interieur Design. Ik ben al jaren actief in het interieurvak en ga graag aan de slag met het ontwerpen van zowel kleine als grote interieurs. Ik ben creatief, eerlijk en open en laat dit ook terugkomen in de samenwerking. Ik maak voor u graag een plan op maat, geef advies over kleuren, materialen en meubels en regel indien gewenst de totale uitvoering. Mijn expertises liggen in de volgende gebieden:

  • Interieur make-over
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling
  • Interieur design

Werkwijze van Ivanhoe Interieur Design

Wanneer u kiest voor interieuradvies van Ivanhoe Interieur Design kom ik bij u thuis langs voor een intakegesprek. Bij u thuis kunnen we direct samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voordat ik aan de slag ga krijg ik graag een goed beeld van de gewenste stijl. Daarom vraag ik u beeldmateriaal te verzamelen voor een persoonlijk moodboard, zodat ik kan zorgen dat het uiteindelijke resultaat aan uw wensen voldoet. Zodra ik het ontwerp af heb ga ik aan de slag met de uitvoering. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik de inrichting van een nieuw huis van A tot Z kan verzorgen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat Ivanhoe Interieur Design voor u kan betekenen en kunt u wel wat interieuradvies in Maastricht gebruiken? Neemt u dan gerust eens contact met mij op. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden van uw nieuwe interieur.

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest