Interieurstylist Maastricht

Ivanhoe Interieur Design is een expert op het gebied van interieur design en is de interieurstylist voor Maastricht e.o. die met veel raffinement, creativiteit en kennis ruimten hun mooiste interieur geeft. Door goed te luisteren halen we interieurwensen naar boven. Door creatief te zijn komen we tot verrassende optimale resultaten.

Heeft u een nieuwe woning in Maastricht gekocht en wilt u dat het een écht thuis wordt? Met ruimten die zo zijn ingericht dat u zegt; ‘ja! Het klopt!? Of heeft u een bestaande woning in Maastricht, maar bent u toe aan een nieuw interieur? Is er een enkele kamer aan een make-over toe of wilt u aan potentiele kopers van uw huis laten zien wat de mogelijkheden op interieur gebied zijn? Het zijn zomaar wat voorbeelden van woonwensen waar Ivanhoe interieur Design u als interieurstylist in Maastricht mee kan helpen.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Over Ivanhoe

Interieurstylist en eigenaar van Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards.

“Elke ruimte waar ik als interieurstylist Maastricht e.o. mee aan de slag ga kan mijn hart sneller laten kloppen. Zelfs al kan ik terugkijken op heel wat jaren ervaring. Ik ben creatief, eerlijk en open en laat dit ook terugkomen in de samenwerking. Doordat ik uitga van de wensen van mijn opdrachtgevers en de mogelijkheden van de ruimte is elke interieuradvies maatwerk. Naast advies over kleuren, materialen, lichtgebruik en meubels regel ik desgewenst ook de uitvoering van de inrichting of make-over.”

  • Interieurstylist Maastricht
  • Kleur- en lichtadvies
  • Verkoopstyling
  • Interieur make-over
  • Interieur design

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Werkwijze van Ivanhoe Interieur Design

Interieuradvies van Ivanhoe Interieur Design begint met een intakegesprek op locatie. De indruk die dit geeft over de ruimte, lichtval en woonwensen wordt aangevuld met verzameld beeldmateriaal. Na de realisatie van het ontwerp kan gestart worden met de uitvoering. Hiervoor werkt Ivanhoe Interieur Design samen experts op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Opdrachtgevers kunnen met het interieurontwerp als leidraad zelf een afspraak inplannen of kiezen voor een gezamenlijke afspraak met Ivanhoe.

Bekijk meer van onze projecten

Informatieaanvraag Interieurstylist Maastricht

Bent u benieuwd wat Ivanhoe Interieur Design voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Yvonne.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een interieurstylist?

Een interieurstylist is iemand die gespecialiseerd is in het bedenken en ontwerpen van sfeervolle inrichtingen voor huizen, kantoren, winkels en andere ruimtes. Kleuren, stijlen, materialen en licht zijn daarbij essentiële onderdelen waarmee de interieurstylist rekening moet houden.

Wat doet een interieurstylist?

Een interieurstylist helpt mensen met de inrichting van hun woning, kantoor, winkel of andere ruimte. De interieurstylist kan daarover adviseren, maar ook een compleet interieurontwerp maken. De verlichting, het meubilair, de kleuren en de materialen worden daarbij op elkaar afgestemd, om zo tot een mooi en passend interieur te komen.

Wat kost een interieurstylist?

De kosten van een interieurstylist zijn meestal gebaseerd op het aantal ruimtes waarvoor je interieuradvies wenst te ontvangen in combinatie met een uurtarief. Ivanhoe Interieur Design hanteert geen standaard prijzen. Ben je benieuwd wat interieuradvies bij Ivanhoe Interieur Design je zou kosten? Vraag dan gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Wat kost een interieurstylist per uur?

Hoewel een interieurstylist kosten per ruimte kan rekenen, kan ook een uurtarief gehanteerd worden. Het precieze uurtarief verschilt per interieurstylist. Ivanhoe Interieur Design rekent een uurtarief van € 85,-. De prijs van een advies wordt vooraf bepaald op basis van een vrijblijvende intake. Vraag gerust een offerte aan.