Interieur design
Kleur- en lichtadvies
Interieur make over
Projecten

Werkwijze

Zo werkt Ivanhoe Interieur Design

Hieronder vind je een omschrijving van mijn werkwijze. Je kunt onder andere kiezen voor een interieur-ontwerp/advies of een mondeling advies op locatie.

Interieur-ontwerp/advies

Intake

Ivanhoe Interieur Design komt graag bij je thuis voor een intakegesprek. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen de mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de betreffende ruimte(s) gemaakt, meubels opgemeten en indien aanwezig bekijken we plattegronden.

Moodboard

Om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke smaak en stijl is het handig om vooraf materiaal te verzamelen. Foto’s uit tijdschriften, stukjes stof, vloer, verf, alles is welkom. Dit beeldmateriaal dient als basis voor je persoonlijke moodboard.

Dit sfeerplan geeft de stijl en sfeer weer die je wenst en zal als leidraad functioneren bij het ontwikkelen van het interieur ontwerp/advies. Mocht je dit lastig vinden of geen materiaal beschikbaar hebben, dan kan Ivanhoe Interieur Design je hierbij helpen. Een handige tool is Pinterest.

Programma Van Eisen en offerte

We stellen samen een Programma Van Eisen op, hoe uitgebreid je het interieuradvies wil en van welke diensten je gebruik wil maken. Aansluitend wordt een offerte op maat uitgebracht.

Als we het met elkaar eens worden kan Ivanhoe Interieur Design beginnen met de uitwerking van je interieur plan.

Het interieurplan

Aan de hand van het moodboard en het Programma Van Eisen maakt Ivanhoe Interieur Design het interieurontwerp. Dit wordt vervolgens uitgewerkt, afhankelijk van je keuze in de omvang van het advies, in een stappenplan, een sfeercollage, een kleur advies, lichtadvies, concrete voorstellen voor aan te kopen meubilair, accessoires, stoffering, inclusief beschikbare stalen. Het ontwerp/advies presenteer ik in een uitgebreid persoonlijk gesprek.

Uitvoering

Nu het ontwerp klaar is kun je gaan beginnen met de uitvoering. Indien gewenst kan Ivanhoe Interieur Design je hierbij helpen. Ik werk samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie.

Eindresultaat

Na de realisatie zullen er van het bereikte eindresultaat opnieuw foto’s gemaakt worden.

Mondeling advies op locatie

Als je geen behoefte hebt aan een speciaal voor jou uitgewerkt interieurplan maar je wil wél een snel en deskundig advies, dan komt Ivanhoe Interieur Design bij je thuis. Tijdens dit advies bespreken we je persoonlijke wensen en bekijken we de ruimte(s) en het meubilair. Vervolgens geef ik je een mondeling advies dat aansluit bij het resultaat dat je wil bereiken.

Tarieven

Ivanhoe Interieur Design hanteert geen standaard prijzen maar werkt op basis van een uurtarief van € 85,-.

Voor het mondeling advies op locatie geldt een tarief van € 225,– (excl. parkeerkosten en aantal km’s > 15 km vanaf Ulestraten) voor een bezoek van maximaal 2 uur. Voor elk volgend halfuur of deel daarvan wordt € 42,50 in rekening gebracht.

Reiskosten

Voor opdrachtgevers buiten een straal van 15 km van Ulestraten wordt een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer in rekening gebracht.

Alle tarieven zijn incl. 21% btw.

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest facebook  linkedin