Werkwijze

Zo werkt Ivanhoe Interieur Design

Hieronder vind je een omschrijving van mijn werkwijze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compleet interieur-ontwerp of een mondeling advies op locatie.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Kennismaking

De eerste stap is een nadere kennismaking bij je thuis. Wie ben je, hoe woon je en waarmee kan ik helpen. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden?
Wie ben ik, wat zijn mijn expertises en heel belangrijk, hebben we de klik om samen deze uitdaging aan te gaan. We stellen samen een Programma Van Eisen op, hoe uitgebreid je het interieuradvies wil en van welke diensten je gebruik wil maken.
Deze eerste kennismaking duurt ongeveer een uur.

Offerte

Ivanhoe Interieur Design maakt een offerte op basis van de inventarisatie tijdens het kennismakingsgesprek. Hierin staat uitgebreid beschreven welke stappen we gaan doorlopen. Na de goedkeuring van de offerte volgt de intake.

Intake

Tijdens deze intake vervolgen we de kennismaking. Er worden foto’s van de betreffende ruimte(s) gemaakt, meubels opgemeten en we bekijken de plattegrond.

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Materialen en afbeeldingen

Om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke smaak en sfeer die je wenst is het handig om vooraf materiaal te verzamelen. Een handige tool is bijvoorbeeld Pinterest. Ook afbeeldingen uit tijdschriften, stalen van materialen of kleuren, foto’s etc. zijn handig. Dit alles zal als leidraad dienen bij het ontwikkelen van het interieurontwerp/advies.

Het interieurontwerp

Aan de hand van alle verzamelde informatie en het Programma Van Eisen maakt Ivanhoe Interieur Design een interieurontwerp. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in een stappenplan, een sfeercollage, een kleur advies, lichtadvies, concrete voorstellen voor aan te kopen meubilair, accessoires, stoffering, inclusief beschikbare stalen. Het ontwerp en stappenplan presenteer ik in een uitgebreid persoonlijk gesprek.

Uitvoering

Nu het ontwerp klaar is kun je gaan beginnen met de uitvoering. Indien gewenst kan Ivanhoe Interieur Design je hierbij helpen. Ik werk samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering, interieurbouw en decoratie.

Tarieven

Ivanhoe Interieur Design hanteert geen standaard prijzen voor een interieur ontwerp. Dit is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden en hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt. Ook is het mogelijk om op basis van uurtarief een project te begeleiden.

Mondeling advies op locatie

Als je geen behoefte hebt aan een speciaal voor jou uitgewerkt interieur plan maar je wil wél een snel en deskundig advies, dan is een mondeling advies op locatie een uitkomst.

Dit krijg je:

  • Een interieuradvies van 2,5 uur bij je thuis.
  • Je kunt mij al je interieur gerelateerde vragen stellen.
  • Ik adviseer welke extra kansen ik nog zie voor jouw huis.
  • Samen bespreken we een plan voor jouw thuis.
  • Je krijgt kleurstalen van de tijdens het advies gekozen kleuren.
  • Ik rijd speciaal naar jou toe.

Jouw investering is € 325,– incl. BTW.

Bekijk onze projecten

 

Neem vrijblijvend contact op zodat we kunnen kennismaken en samen bekijken hoe ik je kan helpen om je interieur wens te realiseren.

Bel: 06 22 71 79 15

Neem direct contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.