Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Werkwijze

Zo werkt Ivanhoe Interieur Design

Hieronder vindt u een omschrijving van mijn werkwijze. U kunt onder andere kiezen voor een interieur-ontwerp/advies of een mondeling advies op locatie.

Interieur-ontwerp/advies

Intake

Ivanhoe Interieur Design komt graag bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen alle mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de ruimte(s) gemaakt en indien aanwezig bekijken we plattegronden.

Moodboard

Om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke smaak en stijl is het handig om vooraf materiaal te verzamelen. Foto’s uit tijdschriften, stukjes stof, vloer, verf, alles is welkom. Dit beeldmateriaal dient als basis voor uw persoonlijke moodboard.

Dit sfeerplan geeft de stijl en sfeer weer die u wenst en zal als leidraad functioneren bij het ontwikkelen van het interieur ontwerp/advies. Mocht u dit lastig vinden of geen materiaal beschikbaar hebben, dan verzorgt Ivanhoe Interieur Design dit samen met u.

Programma Van Eisen en offerte

Zo stellen we samen een Programma Van Eisen op. Ook bespreken we samen van welke diensten u gebruik wilt maken en welk prijskaartje daar aan hangt. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij maakt u zelf de keuze hoe uitgebreid u het interieuradvies wilt. Indien gewenst ontvangt u een offerte op maat.

Als we het met elkaar eens worden kan Ivanhoe Interieur Design beginnen met de uitwerking van uw interieur plan.

Het interieurplan

Aan de hand van het moodboard en het Programma Van Eisen werkt Ivanhoe Interieur Design het ontwerp/advies uit. Het ontwerp/advies presenteer ik in een uitgebreid persoonlijk gesprek.

Uitvoering

Nu het ontwerp klaar is kunt u gaan beginnen met de uitvoering. Indien gewenst kan Ivanhoe Interieur Design U hierbij helpen. Ik werk samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie.

Eindresultaat

Na de realisatie zullen er van het bereikte eindresultaat opnieuw foto’s gemaakt worden.

Mondeling advies op locatie

Als u geen behoefte heeft aan een speciaal voor u uitgewerkt interieurplan maar u wilt wél een snel en deskundig advies, dan komt Ivanhoe Interieur Design bij u thuis. Tijdens dit advies bespreken we uw persoonlijke wensen en bekijken we de ruimte(s) en het meubilair. Vervolgens volgt een mondeling advies dat aansluit bij het resultaat wat u wilt bereiken.

Tarieven

Ivanhoe Interieur Design hanteert geen vaste prijzen maar werkt op basis van een uurtarief van € 75,-.

Voor het mondeling advies op locatie geldt een tarief van € 185,– (excl. parkeerkosten en aantal km > 15 km vanaf Ulestraten) voor een bezoek van maximaal 2 uur. Voor elk volgend halfuur of deel daarvan wordt € 37,50 in rekening gebracht.

Reiskosten

Voor opdrachtgevers buiten een straal van 15 km van Ulestraten wordt een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer in rekening gebracht.

Alle tarieven zijn incl. 21% btw.