Interieurstylist Sittard

‘Interieurstylist Sittard; omdat ‘thuis’ nooit thuis genoeg kan zijn’

Minder is meer. Dit geldt in het bijzonder voor woninginrichting. Yvonne Gerards, het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design is een ervaren interieurstylist voor Sittard. Van interieurdesign tot interieur make-over en van kleur- en lichtadvies tot verkoopstyling, neemt Yvonne je mee van meer naar minder. Of van minder naar meer. Maar altijd naar de plaats waarvan je zegt: ‘Zo wil ik wonen!’.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Yvonne Gerards, interieurstylist Sittard: “Ik vind het belangrijk dat de woning of ruimte precies de uitstraling krijgt die mijn opdrachtgevers wensen. Ik zet mijn kennis en creativiteit graag in om net die touch te geven die daarvoor nodig is. Daarbij kan het gaan om een totaal inrichting, maar dat hoeft niet. Met verassende en functionele ideeën is er met weinig middelen en slimme ingrepen heel veel te bereiken.”

  • Interieurstylist Sittard
  • Kleuradvies
  • Interieuradvies
  • Tips om mooier te wonen

Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieur. Ik kijk met een professionele blik naar je inrichting en draag net die veranderingen aan die het verschil maken. Naast mijn vele kennis op het gebied van inrichting kun je bij mij ook terecht voor professioneel kleuradvies. Voor Limburg ben ik erkend kleuradviseur van de Flexa Collecties. Ik kom bij je thuis om je kleuradvies af te stemmen op je persoonlijke behoeften, leefwijze, smaak en passend bij je huis en interieur.

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Helemaal nu, maar nooit passief volgend

Creativiteit en slimme ideeën vormen de pijlers van mijn werk als interieurstylist. Als interieurstylist let je heel goed op de ontwikkelingen op interieur gebied, maar passief volgen wat de trends voorschrijven is geen goed idee. Leidend is de levensstijl en smaak van mijn opdrachtgevers. Zo komen we tot passende interieurs die helemaal van nu zijn, maar vooral persoonlijk.

Bekijk meer van onze projecten

Kun je de hulp van een Interieurstylist in regio Sittard gebruiken? Voor meer informatie over mijn werkzaamheden of wanneer je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen, kun je altijd contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier o.v.v. ‘Interieurstylist Sittard’. Ik inspireer je graag!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een interieurstylist?

Een interieurstylist is iemand die gespecialiseerd is in het bedenken en ontwerpen van sfeervolle inrichtingen voor huizen, kantoren, winkels en andere ruimtes. Kleuren, stijlen, materialen en licht zijn daarbij essentiële onderdelen waarmee de interieurstylist rekening moet houden.

Wat doet een interieurstylist?

Een interieurstylist helpt mensen met de inrichting van hun woning, kantoor, winkel of andere ruimte. De interieurstylist kan daarover adviseren, maar ook een compleet interieurontwerp maken. De verlichting, het meubilair, de kleuren en de materialen worden daarbij op elkaar afgestemd, om zo tot een mooi en passend interieur te komen.

Wat kost een interieurstylist?

De kosten van een interieurstylist zijn meestal gebaseerd op het aantal ruimtes waarvoor je interieuradvies wenst te ontvangen in combinatie met een uurtarief. Ivanhoe Interieur Design hanteert geen standaard prijzen. Ben je benieuwd wat interieuradvies bij Ivanhoe Interieur Design je zou kosten? Vraag dan gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Wat kost een interieurstylist per uur?

Hoewel een interieurstylist kosten per ruimte kan rekenen, kan ook een uurtarief gehanteerd worden. Het precieze uurtarief verschilt per interieurstylist. Ivanhoe Interieur Design rekent een uurtarief van € 85,-. De prijs van een advies wordt vooraf bepaald op basis van een vrijblijvende intake. Vraag gerust een offerte aan.