Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurstylist Sittard

Bent u niet meer tevreden met de inrichting van uw huidige woning, maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Dan helpt Ivanhoe Interieur Design u graag verder.

Van interieur design tot interieur make over en van kleur- en lichtadvies tot verkoopstyling, ik help u er graag mee. Ik vind het belangrijk dat uw woning de uitstraling krijgt die u wenst en daarbij geef ik net die touch die het nodig heeft. Met verassende en functionele ideeën is er met weinig middelen en slimme ingrepen heel veel te bereiken. Dus bent u op zoek naar een Interieurstylist in Sittard of de omgeving daarvan? Dan helpt Ivanhoe Interieur Design u graag verder.

Advies door Ivanhoe Interieur Design

Ivanhoe Interieur Design helpt u het interieur van uw woning de uitstraling te geven die u wenst. Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieur en u zult er van verstelt staan hoeveel u kunt bereiken met weinig middelen en slimme ingrepen. Ik kijk met een professionele blik naar uw inrichting en draag net die veranderingen aan die het verschil maken.

Naast mijn vele kennis op het gebied van inrichting kunt u bij mij ook terecht voor professioneel kleuradvies. Ik kom bij u thuis om uw kleuradvies af te stemmen op uw persoonlijke behoeften, leefwijze, smaak en passend bij uw huis en interieur.

Ivanhoe Interieur Design is erkend kleuradviseur Flexa Collecties en geeft ook kleuradviezen met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand. Ik help u graag met het kiezen van de juiste kleur.

Ivanhoe Interieur Design

Ivanhoe Interieur Design is opgericht door Yvonne Gerards. Al jaren actief in het interieurvak en actief met het ontwerpen van zowel kleine als grote interieurs. De uitdaging in het vak van Interieurstylist is om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen. U kunt bij mij terecht voor:

  • Interieurontwerp
  • Inrichting van A tot Z
  • Kleuradvies
  • Interieur make-over
  • Inrichting tips

Meer informatie

Kunt u de hulp van een Interieurstylist in regio Sittard gebruiken? Dan is Ivanhoe Interieur Design precies wie u zoekt. Voor meer informatie over mijn werkzaamheden of wanneer u benieuwd bent wat ik voor u kan betekenen, kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik voorzie u graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest