Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurstylist Sittard

‘Interieurstylist Sittard; omdat ‘thuis’ nooit thuis genoeg kan zijn’

Minder is meer. Dit geldt in het bijzonder voor woninginrichting. Yvonne Gerards, het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design is een ervaren interieurstylist voor Sittard. Van interieurdesign tot interieur make-over en van kleur- en lichtadvies tot verkoopstyling, neemt Yvonne je mee van meer naar minder. Of van minder naar meer. Maar altijd naar de plaats waarvan je zegt: ‘Zo wil ik wonen!’.

Yvonne Gerards, interieurstylist Sittard: “Ik vind het belangrijk dat de woning of ruimte precies de uitstraling krijgt die mijn opdrachtgevers wensen. Ik zet mijn kennis en creativiteit graag in om net die touch te geven die daarvoor nodig is. Daarbij kan het gaan om een totaal inrichting, maar dat hoeft niet. Met verassende en functionele ideeën is er met weinig middelen en slimme ingrepen heel veel te bereiken.”

  • Interieurstylist Sittard
  • Kleuradvies
  • Interieuradvies
  • Tips om mooier te wonen

Een goede basis is het uitgangspunt voor elk interieur. Ik kijk met een professionele blik naar je inrichting en draag net die veranderingen aan die het verschil maken. Naast mijn vele kennis op het gebied van inrichting kun je bij mij ook terecht voor professioneel kleuradvies. Voor Limburg ben ik erkend kleuradviseur van de Flexa Collecties. Ik kom bij je thuis om je kleuradvies af te stemmen op je persoonlijke behoeften, leefwijze, smaak en passend bij je huis en interieur.

Helemaal nu, maar nooit passief volgend

Creativiteit en slimme ideeën vormen de pijlers van mijn werk als interieurstylist. Als interieurstylist let je heel goed op de ontwikkelingen op interieur gebied, maar passief volgen wat de trends voorschrijven is geen goed idee. Leidend is de levensstijl en smaak van mijn opdrachtgevers. Zo komen we tot passende interieurs die helemaal van nu zijn, maar vooral persoonlijk.

Kun je de hulp van een Interieurstylist in regio Sittard gebruiken? Voor meer informatie over mijn werkzaamheden of wanneer je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen, kun je altijd contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier o.v.v. ‘Interieurstylist Sittard’. Ik inspireer je graag!

              

Interieurstylist Sittard

Interieurontwerp Sittard,Interieuradvies Sittard,Interieuradvies Heerlen,Woninginrichting Maastricht,Woninginrichting Sittard,Woninginrichting Heerlen,Wooninrichting Maastricht,Wooninrichting Sittard,Wooninrichting Heerlen,Flexa kleuradviseur Limburg,Wooninrichting Limburg,Interieuradvies Limburg,Interieurontwerp Limburg,Interieurstylist Maastricht,Interieuradvies in Maastricht,Interieur Maastricht,Kleuradvies Maastricht,Interieurstylist Sittard,Interieurstylist Limburg,Interieur designer Limburg,Interieurdesign Limburg,Interieur Design Maastricht,Interieuradvies zuid limburg,Interieurontwerp Maastricht
Interieurstylist Sittard Interieurstylist Sittard Interieurstylist Sittard

Contact Opnemen