Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Woninginrichting Heerlen

‘Woninginrichting Heerlen, persoonlijk wonen in kaart gebracht’

Heeft u een huis of appartement in Heerlen en wilt u voor de inrichting van één of meerdere kamers advies van een professional? Als het gaat om uw huis, appartement of een bepaalde kamer dan zorgt een interieur designer voor een persoonlijke, harmonieuze woninginrichting die helemaal is afgestemd op de bewoners.
Ivanhoe Interieurdesign brengt woonwensen in kaart en bedenkt onverwachte mogelijkheden. Zo komt een individueel inrichtingsconcept tot stand dat door middel van een stappenplan en visualisaties inzichtelijk wordt gemaakt. Het stappenplan dient als blauwdruk bij de aankoop van meubels en woonaccessoires. Indien gewenst wordt het stappenplan aangevuld met kleur- en lichtadvies.

  • Stappenplan voor uw ideale woninginrichting Heerlen
  • Kleuradvies, lichtplan, design
  • Binnenhuisarchitect voor Heerlen en Zuid-Limburg

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen


Woninginrichting Heerlen

Professioneel interieurontwerper

Heb je een woning in Heerlen en denk je wel eens: ‘Wat wil ik eigenlijk met mijn woninginrichting?’ Als onderdeel van een renovatie of herinrichting, bij samenwonen of een verhuizing komt deze vraag al in een vroeg stadium op tafel. Ook voor professionele interieurontwerpers als Ivanhoe in elke woninginrichting weer een uitdaging. Juist omdat elke woninginrichting net zo persoonlijk is als de bewoners.

Ivanhoe Interieur Design is het bedrijf van Yvonne Gerards: “Afhankelijk van de grootte van het project, varieert van restyling tot compleet interieurontwerp, zorg ik voor een perfect afgestemd interieurplan. Ik vind het een uitdaging om met zo min mogelijk middelen zoveel mogelijk te bereiken. Om dit te bereiken kijk ik met een schuin oog naar de trends, maar richt mijn volledige aandacht op waar bewoners behoefte aan hebben. Mijn diensten bestaan uit het maken van een interieurontwerp, het geven van kleuradvies, lichtadvies en het maken van een stappenplan voor gedeelte of complete woninginrichting. Ook is het mogelijk om de totale woninginrichting door Ivanhoe te laten uitvoeren. ”

Thuis gevoel

Waarom een woninginrichting vaak niet klopt is omdat mensen uitgaan van trends en objecten. Een goede interieurontwerper kijkt in eerste instantie naar de mogelijkheden van de ruimte en de levensstijl van de bewoners. Wanneer ruimte, levensstijl en smaak samenkomen ontstaat een harmonieus geheel.
Voel je vrij om contact op te nemen wanneer je meer wilt weten over Ivanhoe Interieur Design en mijn werkwijze. Ik inspireer je graag!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Woninginrichting Heerlen

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg

Woninginrichting Heerlen Woninginrichting Heerlen Woninginrichting Heerlen

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin