Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Woninginrichting Sittard

‘Woninginrichting Sittard: door creatief te zijn persoonlijker wonen’

Wonen is persoonlijk. Met alles wat je om je heen verzamelt creëer je een persoonlijke sfeer. Maar is dit ook de gewenste sfeer? Veel mensen lopen vast wanneer ze op zoek zijn naar hun ideale woninginrichting. Voor woninginrichting in Sittard e.o. kun je de hulp inroepen van Ivanhoe Interieur Design. We kijken met een frisse blijk naar ruimte en objecten. Respecteren je woonstijl en zorgen voor een prachtige transformatie van de woninginrichting. Door goed te luisteren, te observeren en creatief te zijn, komen we tot een gewenste woonstijl.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Woninginrichting op maat

Elk moment is een goed moment om mooier te willen wonen: wanneer je bent verhuisd, bent gaan samenwonen, of gewoon omdat je niet meer gelukkig bent met de huidige inrichting. Het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design is Yvonne Gerards:

“Ik ben al jaren actief in dit vak, maar nog elke dag kan ik me erover verwonderen hoeveel mooier je kunt wonen met weinig middelen. Creativiteit is daarbij het sleutelwoord. Ik denk graag out of the box en met een scheutje humor. Door mijn interieurdesign te combineren met mijn werk als erkend Kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg denk ik altijd vanuit een totaalpakket. Dit leidt tot woninginrichtingen die zijn afgestemd op persoonlijke behoeften, leefwijze en smaak. Ik maak onverwachte mogelijkheden helder.”


Woninginrichting Sittard

Het Ivanhoe stappenplan

Woninginrichting impliceert dat het gaat om een totaalconcept, maar interieuradvies inwinnen voor één woonruimte is natuurlijk ook mogelijk. In de meeste gevallen gaat het daarbij om interieurinrichting voor de woonkamer. Na een uitgebreide intake, bestaande uit de opname van de bestaande situatie, het inmeten van de aanwezige (blijvende) meubels en het maken van foto’s wordt een creatief ontwerp en stappenplan samengesteld. Een kleur- en lichtadvies wordt uitgebreid omschreven en gedocumenteerd met afbeeldingen en kleurstalen. Uit het totaalplaatje ontstaat een voorstel voor aan te schaffen meubelen, verlichting, stoffering en aankleding. Met deze uitgebreide handleiding kun je eenvoudig zelf aan de slag, maar indien gewenst kunnen we ook samen shoppen. Ivanhoe kan ook de inrichting en stoffering verzorgen.

Tarieven

Ivanhoe Interieur Design hanteert geen vaste prijzen maar werkt op basis van een uurtarief van € 75,-. Voor het mondeling advies op locatie geldt een tarief van €185,– voor een bezoek van ca. 2 uur. Voor elk volgend halfuur of deel daarvan wordt € 37,50 in rekening gebracht.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Woninginrichting Sittard

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg
Woninginrichting Sittard Woninginrichting Sittard Woninginrichting Sittard

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin