Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieurontwerp Limburg

Heeft u een nieuwe woning gekocht en heeft u moeite met de inrichting ervan? Bent u toe aan een nieuw interieur? Of wilt u uw huidige woning sneller verkopen? Dan is Ivanhoe Interieur Design precies waar u naar op zoek bent.

Ivanhoe Interieur Design is expert op het gebied van interieurs en gaat graag aan de slag met het ontwerpen van zowel kleine als grote interieurs. Dit kan door middel van een professioneel restyling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale make-over van uw interieur.

Wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design staat voor u klaar met een persoonlijk advies. Kortom, voor de beste Interieur designer nabij Limburg moet u bij Ivanhoe Interieur Design zijn.

Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design al jaren actief in het interieurvak “het is een uitdaging om zoveel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk middelen en aanpassingen”. Ivanhoe staat voor creatief, eerlijk, open communicatie, out of the box, eigenwijs, flexibel en een goede dosis humor. U kunt bij mij terecht voor:

  • Interieurontwerp
  • Inrichting van A tot Z
  • Kleuradvies
  • Interieur make -over
  • Inrichting tips

Ik lever ten alle tijden persoonlijk maatwerk af!

Aan de slag met het interieurontwerp

Ik kom eerst bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek hoor ik graag wat uw wensen zijn en krijg ik een beter beeld van uw persoonlijke sfeer. Zo kan ik ervoor zorgen dat het uiteindelijke resultaat daaraan voldoet. Wanneer het ontwerp klaar is kan Ivanhoe Interieur Design zorgen voor de uitvoering.

Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik de inrichting van een nieuw huis van A tot Z kan verzorgen.

Contact opnemen

Dus heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw nieuwe huis of juist bij de verkoop van uw huidige huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Ivanhoe Interieur Design en laat mij helpen bij uw interieurontwerp in regio Limburg. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest