Interieurontwerp Limburg

‘Interieurontwerp Limburg: alles op zijn plaats door te spelen met kleur en ruimte’

Het juiste interieurontwerp geeft licht, ruimte en kleur aan een ruimte. Ruimte om te leven hoe u dat wilt. Heeft u een nieuwe woning gekocht en heeft u moeite met de inrichting ervan? Bent u toe aan een nieuw interieur? Of wilt u uw huidige woning sneller verkopen? Met een interieurontwerp van Ivanhoe Interieur Design valt alles op zijn plaats.
Ivanhoe Interieur Design is expert op het gebied van interieurontwerp. Daarbij kan het gaan om professioneel restyling plan, een ontwerp voor (her)inrichting, een licht- of kleurenplan of een totale interieur make-over.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design. Ze is al jaren met veel plezier actief op het gebied van interieurontwerp en interieurdesign. Ze heeft als werkgebied Maastricht en Zuid-Limburg.

“Ivanhoe staat voor creativiteit, eerlijkheid, een open communicatie, out of the box denken, flexibiliteit en een gezonde dosis humor. Een tikje eigenwijs ben ik ook. Alles samen maakt dat ik me optimaal kan inzetten om tot het gewenste interieurontwerp voor mijn klanten te komen.”

  • Interieurontwerp Limburg
  • Inrichting van A tot Z
  • Kleuradvies
  • Interieur make -over
  • Inrichting tips

Contactgegevens

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten
Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Out of the box interieurontwerpen

Elk interieurontwerp beging met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek worden door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen interieurwensen blootgelegd. Alle input vormt dienst als basis voor het interieurontwerp. Deze bestaat o.a. uit een 2D plattegrond, een stappenplan, een sfeercollgae en een kleur- en lichtplan. Door out of the box te denken en anders te kijken naar de ruimte ontstaan ook met kleine aanpassingen verrassende effecten. Wanneer het interieur ontwerp klaar is kan Ivanhoe Interieur Design zorgen voor de uitvoering. Voor de uitvoering is de samenwerking gezocht met experts op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Dit zorgt ervoor dat elke inrichting van A tot Z door ons ook uitvoerbaar is.

Bekijk meer van onze projecten

Contactinformatie interieurontwerp Limburg

Bent u benieuwd naar de nu nog verborgen mogelijkheden van uw woning? Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw nieuwe huis of juist bij de verkoop van uw huidige huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Ivanhoe Interieur Design. Dit kan telefonisch of via het contactformulier o.v.v. ‘interieurontwerp Limburg’.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.