Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Flexa kleuradviseur Limburg

Meer weten over kleuren voor je huis? De Flexa kleuradviseur Limburg vertelt je er alles over.

Weten wat kleur doet voor jouw inrichting? Wil je experimenteren met kleur om sfeer te bepalen? Wil je meer of een andere kleur in je woning, maar kom je er niet uit wat de beste opties zijn? Ivanhoe Interieur Design is Erkend Kleuradviseur Flexa Collecties voor de regio Limburg. In die hoedanigheid geef ik kleuradviezen in bouwmarkten maar ook bij opdrachtgevers thuis.

Niet alleen de trends bepalen welke kleuren geschikt zijn voor een prettige woonsfeer.
Bij een persoonlijk interieur- en kleuradvies gaat het om welke tonen passen bij het gewenste woongevoel. Welke combinaties doen werkelijk iets voor de ruimte? Wat is de persoonlijke voorkeur en wat zijn daar de nuance in, die het interieur tot leven wekken. Of juist de rust geven die gewenst is.

flexa kleuradviseur limburg

Kleur en licht hebben een functie in je woning, maar dienen ook om een stemming op te roepen, accenten aan te brengen en om een ruimte persoonlijkheid geven. Kleur en licht bepalen voor een groot deel de sfeer in je woning. Door slim gebruik te maken van kleur en licht kun je veel effect bereiken zonder verbouwingen of andere kostbare ingrepen.

Kleureffect in het interieur

Kleur kan ruimten vergroten of verkleinen, vormen wijzigen, elementen accentueren en vertrekken met elkaar verbinden of juist van elkaar scheiden. Kleur brengt licht in donkere vertrekken en benadrukt vormen. Kleur heeft een belangrijke werking op onze geest. Door bepaalde kleuren of kleurcombinaties te gebruiken, zet je een harmonische, prettige sfeer neer.
Maak voor meer kleur in je woning vrijblijvend een afspraak. Met een kopje koffie, zittend op de bank of aan de keukentafel, met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand komen we tot een afgestemd kleuradvies dat écht iets doet voor het interieur.

Flexa kleuradviseur Limburg

Interieurontwerp Sittard Interieuradvies Sittard Interieuradvies Heerlen Woninginrichting Maastricht Woninginrichting Sittard Woninginrichting Heerlen Wooninrichting Maastricht Wooninrichting Sittard Wooninrichting Heerlen Flexa kleuradviseur Limburg
Flexa kleuradviseur Limburg Flexa kleuradviseur Limburg Flexa kleuradviseur Limburg

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin