Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Wooninrichting Limburg

Woninginrichting Limburg met een persoonlijk WOW-effect

Het belang van harmonie, rust en evenwicht… Door deze elementen toe te voegen aan uw woninginrichting wordt wonen mooier en ontstaat het echte thuis gevoel. Thuis waar je kunt ontspannen, graag samenkomt, kunt werken en geïnspireerd wordt om ook het mooiste uit je dag te halen. Woninginrichting met een persoonlijk WOW-effect komt tot stand wanneer de mogelijkheden die de ruimte biedt optimaal worden afgestemd op de persoonlijke smaak en levensstijl. Ivanhoe Interieur Design kan u helpen om tot de voor u gewenste wooninrichting te komen.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Nieuw huis, nieuwe woninginrichting

Welke woninginrichting past bij mij? Wat past bij de ruimte, de lichtinval? Welke kleuren geven de sfeer die ik wens? De juiste woninginrichting is bepalend voor het ontspannen we-zijn-thuis-gevoel. Heeft u een nieuwe woning gekocht in Limburg, maar weet u nog niet hoe u deze wilt gaan inrichten? Gaat u samenwonen en lukt het niet om van twee inrichtingen één mooi geheel te maken? Spreken bepaalde woontrends u aan, maar weet u niet hoe u die één kunt maken met uw eigen smaak en stijl? Ivanhoe Interieur Design is gevestigd in Ulestraten. Vandaaruit ontwikkelt Ivanhoe voor (vooral) particuliere opdrachtgevers hun nieuwe woninginrichting in Limburg. Van restyling of fine-tuning tot complete woninginrichting.

Meer over Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design. “Ik heb het voorrecht al jaren actief te mogen zijn als interieurdesigner in Limburg. Ik zie het als uitdaging om zoveel mogelijk te bereiken met zo min mogelijk aanpassingen en middelen. Mijn bedrijf Ivanhoe Interieur Design staat voor open communicatie, creativiteit, eerlijkheid, out of te box denken, eigenwijsheid, flexibiliteit een goede dosis humor.”

  • Complete woninginrichting Limburg
  • Inrichting tips
  • Interieur make-over
  • Interieurontwerp
  • Kleuradvies

De werkwijze van Ivanhoe Interieur Design

Mooi en persoonlijk wonen start met een persoonlijk, maatwerk interieur. Wanneer u kiest voor interieuradvies van Ivanhoe Interieur Design kom ik bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens deze kennismaking inventariseren we samen alle mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de ruimte(s) gemaakt en indien aanwezig bekijken we plattegronden.

Om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke smaak en stijl vraag ik opdrachtgevers vooraf materiaal te verzamelen: foto’s uit tijdschriften, stukjes stof, voorbeelden van vloerbedekking, kleurstalen verf, alles is welkom. Hieruit ontstaat een sfeerbeeld dat dient als basis voor een persoonlijke moodboard.

Uw droom-wooninrichting in Limburg realiseren

Door mogelijkheden en wensen samen te brengen krijgt uw woning de gewenste finishing touch met net die verrassende twist die uw woning persoonlijk maakt. Turn key project of make-over van één ruimte? Ivanhoe komt met verrassende en functionele ideeën en oplossingen voor uw huis. Het werkgebied van Ivanhoe Interieur Design is Maastricht en Zuid-Limburg. Neemt u voor meer informatie of het maken van een afspraak vrijblijvend contact op.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Wooninrichting Limburg

Wooninrichting Limburg Wooninrichting Limburg Wooninrichting Limburg

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin