Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Wooninrichting Limburg

Heeft u een nieuwe woning gekocht in Limburg, maar weet u nog niet hoe u wilt gaan inrichten? Wilt u iets totaal nieuws proberen en vindt u de verhuizing het perfecte moment? Dan kunt u vast de hulp van een interieurstylist gebruiken om uw wooninrichting in Limburg geheel te vernieuwen of te refinen tot het helemaal naar uw wens is. Ivanhoe Interieur Design helpt u graag.

Ik ben een expert op het gebied van interieur ontwerp/woninginrichting en geef uw woning net die finishing touch die het nu wellicht mist. Van kleine aanpassingen tot een hele make-over, wat u ook wenst, Ivanhoe Interieur Design helpt u graag met een persoonlijk advies!

Ivanhoe Interieur Design

Yvonne Gerards is het gezicht achter Ivanhoe Interieur Design. Yvonne is al jaren actief in de interieurwereld en ziet het als een uitdaging om zoveel mogelijk te bereiken met zo min mogelijk aanpassingen en middelen. Ivanhoe Interieur Design staat voor open communicatie, creativiteit, eerlijkheid, out of te box denken, eigenwijsheid, flexibiliteit een goede dosis humor. U kunt bij Ivanhoe Interieur Design terecht voor:

  • Interieurontwerp
  • Kleuradvies
  • Inrichting tips
  • Interieur make-over
  • Inrichting van A tot Z

U mag te allen tijde rekenen op persoonlijk maatwerk, omdat er nauwkeurig naar uw wensen geluisterd wordt, zodat het eindresultaat zowel in balans, als helemaal naar uw smaak is.

De werkwijze van Ivanhoe Interieur Design

Wanneer u kiest voor interieuradvies van Ivanhoe Interieur Design kom ik bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen alle mogelijkheden en wensen. Er worden foto’s van de ruimte(s) gemaakt en indien aanwezig bekijken we plattegronden.

Om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke smaak en stijl is het handig om vooraf materiaal te verzamelen. Foto’s uit tijdschriften, stukjes stof, vloer, verf, alles is welkom. Dit beeldmateriaal dient als basis voor uw persoonlijke moodboard.

Als de persoonlijke wensen in kaart gebracht zijn, ga ik aan de slag met het interieurontwerp. Indien gewenst help ik u bij de uitvoering van het plan. Daarbij werk ik samen met bedrijven op het gebied van stoffering, meubilering en decoratie. Hierdoor kan ik de inrichting van uw nieuwe huis van A tot Z verzorgen.

Turn key project of make-over van één ruimte? Ivanhoe komt met verrassende en functionele ideeën en oplossingen voor uw huis.

Mijn droom-wooninrichting in Limburg realiseren

Kan uw wooninrichting in Limburg wel een oppepper gebruiken? Vraag Ivanhoe Interieur Design, expert op gebied van interieur design, interieur make-over, kleur- en lichtadvies en verkoopstyling, om hulp! Ivanhoe Interieur Design werkt in de regio Maastricht/ Zuid-Limburg.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Ivanhoe Interieur Design en laat mij u helpen de wooninrichting waar u van droomt te verwezenlijken. Ik ga graag met u in gesprek over alle mogelijkheden en kijk uit naar uw reactie!

Contact Opnemen
Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Stel je vraag

facebook  twitter  linkedin  pinterest pinterest