Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Verkoopstyling

Uw huis verkopen? Presenteer het zo aantrekkelijk mogelijk

U hebt besloten uw huis te verkopen. Het liefst zo snel mogelijk en tegen de best haalbare prijs. Dan helpt het als u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk presenteert. Want voor een potentiële koper is de eerste indruk bepalend. Dus weg met rommel, persoonlijke prulletjes en dichtgebouwde kamers. Laat de mogelijkheden van uw huis zien en toon de ruimtes weer ruimtelijk.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Een neutrale, aantrekkelijke sfeer in uw huis

Creëer een aantrekkelijke maar vooral ook neutrale sfeer in uw woning, die veel verschillende potentiële kopers zal aanspreken. Door ruimte te scheppen, waardoor de kijker de kans krijgt om zijn eigen inrichting en sfeer te zien in uw huis. Ivanhoe Interieur Design weet die neutrale sfeer in uw huis neer te zetten.

Verkoopstyling: de garantie dat uw woning zich onderscheidt van andere

Het woord verkoopstyling spreekt voor zich: de woning stylen voor de verkoop. Het doel is de woning snel tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Dit kan in de meeste gevallen met uw eigen meubelen en accessoires. Verkoopstyling is geen garantie voor verkoop, maar garandeert wel dat uw woning zich onderscheidt van andere vergelijkbare huizen. Restylen kan al met minimale middelen, maar geeft een maximaal effect!

Ivanhoe Interieur Design, gecertificeerd verkoopstyliste

Yvonne Gerards van Ivanhoe Interieur Design is gecertificeerd verkoopstyliste. Na een analyse van uw woning en inrichting bekijken we waar winst te halen is, zodat we uw woning optimaal presenteren voor de verkoop.

Verhuur van meubelen en woonaccessoires

Om leegstaande woningen en modelwoningen beter te presenteren verhuurt Ivanhoe Interieur Design ook meubelen en woonaccessoires. Daarnaast kunnen we met behulp van CUBIQZ (kartonnen modules) een idee geven van bijvoorbeeld de inrichting van de keuken.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin