Projecten
Interieur make over
Kleur- en lichtadvies

Interieurdesigner inhuren?

Een goed interieur zorgt voor een waar thuisgevoel. Het draait allemaal om de juiste basis. Lukt het maar niet om dit te bereiken of gaat u uw huidige woning verkopen, maar wil het met de verkoop niet zo vlotten? Schakel de hulp in van Ivanhoe Interieur Design. Soms kan het al een wezenlijk verschil maken om een aantal meubels of opvallende accessoires toe te voegen. Dit is uiteraard soms makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is Ivanhoe Interieur Design expert op het gebied van interieur design en geeft uw woning net die touch die het nodig heeft!

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Advies interieur design

a
Ivanhoe Interieur Design helpt u het interieur van uw woning de uitstraling te geven die u wenst. Tijdens het bedenken van het juiste interieur draait het om een creatieve samenwerking. U kunt creativiteit, eerlijkheid en openheid verwachten. Naast advies over de inrichting van uw woning kunt u ook bij Ivanhoe Interieur Design terecht voor kleuradvies. Vertel uw behoeften, leefwijze en smaak en wij stemmen het kleuradvies hierop af voor uw huis. Ivanhoe Interieur Design is erkend kleuradviseur Flexa Collecties en geeft ook kleuradviezen met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand. Op deze manier kiest u de kleur die volledig aan uw wensen voldoet!

  

Waarom een interieurdesigner inschakelen?

Er zijn verschillende redenen om ervoor te kiezen een interieurdesigner in te schakelen:

  • Samenhang is moeilijk te realiseren. Het kan voorkomen dat u precies weet wat u wilt en toch lukt het maar niet om het tot één geheel te brengen. Een veelvoorkomend probleem is het creëren van de juiste sfeer.
  • Nieuwe woning inrichting. Indien u op het punt staat een compleet nieuwe woning in te richten is het handig om Ivanhoe Interieur Design zo vroeg mogelijk in te schakelen. Het beste is tijdens de schetsfase. Zo kunnen we al uw interieur wensen optimaal in kaart brengen. Hierdoor weet u zeker dat uw interieur ook aansluit op de slaapkamer en badkamer.
  • Klaar voor uw droominterieur. Een andere reden is dat u uw huidige interieur beu bent en de stap wilt zetten om uw droominterieur te verwezenlijken. Met een professioneel restyling plan zorgen we voor een totale make-over.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Werkwijze Ivanhoe Interieur Design

Geen mens en wens is hetzelfde. Een geheel vaste werkwijze is er dan ook niet. Wij creëren een interieur dat bij u past en waar u zich thuis voelt. Dit betekent dat wij u kunnen ondersteunen in een geheel traject, een ontwerpplan, kleuradvies, stylingsadvies of een onderdeel hiervan. De eerste stap in het proces is de kennismaking. Samen nemen we de tijd om goed in kaart te brengen wat de wensen en verwachtingen zijn die u heeft van ons als interieurdesigner. Indien mogelijk zien we graag de ruimte waar het om gaat. Vervolgens stellen we een offerte op maat op. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De volgende stap is het ontwerpen van een verrassend interieur. Uiteraard houden we u van iedere stap op de hoogte en gaan we pas aan de slag na uw akkoord. Alles kunnen we u uit handen nemen, van de begeleiding tot de uitvoering. Uiteraard houden we tijdens het gehele traject uw budget goed in de gaten.

Over Ivanhoe

Yvonne Gerards is oprichter van Ivanhoe Interieur Design. Zij is al vele jaren actief op het gebied van interieur design en gaat graag aan de slag met het ontwerpen van het door u gewenste interieur. Yvonne kijk met een professionele blik naar uw inrichting en draagt net die veranderingen aan die het verschil maken. U zult verrast zijn hoeveel u kunt bereiken met weinig middelen en slimme ingrepen. Met frisse ideeën kunt u uw interieur een hele nieuwe look geven.

Bel: 06 22 71 79 15 Contact aanvragen

Neem contact op

Kiezen voor een professionele interieurdesigner levert u veel woonplezier op of zorgt voor een snellere verkoop van uw huidige woning. Ivanhoe Interieur Design let zelfs op de kleinste details om alles tot in de puntjes perfect uit te laten komen. Bent u benieuwd wat een interieurdesigner voor uw woning kan betekenen? Schroom dan niet en neem contact op met Ivanhoe Interieur Design. Laat mij meedenken over de finishing touch die uw woning nodig heeft. Samen met u komen we tot het beste resultaat: een plek die met u meegroeit!

Ivanhoe Interieur Design
Kasteelstraat 74
6235 BR Ulestraten

Mob. +31 (0)6 22 71 79 15
info@ivanhoe-interieurdesign.nl

Vraag hier een advies gesprek aan

    pinterest pinterest linkedin