Interieur design
Interieur make over
Kleur en lichtadvies
Verkoopstyling

Interieur design

Een goede basis voor uw interieur

Een goed basis is het uitgangspunt voor elk interieur. Met simpele toevoegingen of juist door het weghalen van een paar meubels of accessoires kunt u eenvoudig een inrichting met een goede basis creëren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De kunst van het weglaten, en nét die  aanvullingen vinden die het verschil maken, is zo eenvoudig nog niet. Ivanhoe Interieur Design weet de juiste touch in uw interieur aan te brengen. Benieuwd naar afgeronde projecten? Bekijk ze hier.

Uw huis: een plek die met u meegroeit

Bij het inrichten van ons huis doen we dure aankopen, kopen we mooie meubels, maar kiezen we vaak voor veilig. Terwijl ons huis bij uitstek de plek is van onszelf, een plaats waar onze eigen smaak tot uiting kan komen. Een plek die we niet om de paar jaar zouden moeten vernieuwen, omdat we erop uitgekeken zijn. Die met ons meegroeit, zich aanpast en varieert, maar die altijd écht van ons is.

Laat vastgeroeste interieur-ideeën los

Durf vastgeroeste interieur-ideeën eens los te laten en laat Ivanhoe Interieur Design meedenken over de frisse wind die uw huis nodig heeft. Samen komen we tot een mix die klopt.

Ivanhoe Interieur Design helpt u uw eigen sfeer neer te zetten. Een afspraak om de mogelijkheden te bespreken is zo gemaakt!